Vijesti / Društvo

društvene mreže

Martinčević prozvala Raspudića i objavila fotografiju: 'Svaka žena u trudnoći blista'

Martinčević prozvala Raspudića i objavila fotografiju: 'Svaka žena u trudnoći blista'
Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

Trudničke slike preplavile su društvene mreže te poslale poruku Raspudiću koji se u emisiji Nedjeljom u 2 obrušio na medije zbog objave fotografije njegove supruge.

Nakon što je Nino Raspudić, kandidat Mosta na predstojećim parlamentarnim izborima, prozvao medije koji su objavili fotografiju njegove supruge Marije Selak-Raspudić u osmom mjesecu trudnoće, mnoge žene na društvenim mrežama 'prihvatile' su izazov.

Trudničke slike preplavile su društvene mreže te poslale poruku Raspudiću koji se u emisiji Nedjeljom u 2 obrušio na medije.

Fotografiju iz trudničkih dana objavila je i posebna savjetnica varaždinskog župana Natalija Martinčević napisavši na Facebooku sljedeće.

- Svaka žena u trudnoći blista... bila debela, okrugla, kockasta... meni je to bilo prekrasno razdoblje u životu i kilogrami me uopće nisu zanimali... bilo bi dobro da to tako vide i neki naši muški kolege. Posebno oni koji se na listama desnih stranaka nude da u slijedećem mandatu u Saboru zastupaju prava građana – napisala je Martinčević na društvenoj mreži te kontrirala Raspudiću.

b7a3100821e82ba7cce842bcaa29f952.jpg?v=2

f8278d23e62aa8cd469abff56496fd60.jpg?v=2

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!