Vijesti / Društvo

predizborna kampanja

Živi zid došao k Dragecu u Gredu: Kažu da su spremni platiti kaznu za kršenje samoizolacije

Živi zid došao k Dragecu u Gredu: Kažu da su spremni platiti kaznu za kršenje samoizolacije
Facebook Živi zid

Ivan Vilibor Sinčić, predsjednik stranke, došao je u općinu Maruševec kod popularnog Drageca i rekao da je Živi zid spreman platiti kaznu zbog kršenja samoizolacije.

Već je vrlo dobro poznata priča o Dragutinu Hanžeku iz Grede koji je dobio kaznu od 8 tisuća kuna zbog kršenja samoizolacije tako da je na svoje polje otišao istovariti gnojivo.

Vezana vijest:

Dragutin Hanžek Kršenje samoizolacije EMOTIVNA ISPOVIJEST Vrijeđali su me, govorili 'dajte ga na Goli otok'... Koji sam to ipak grijeh napravio?

Nakon što je iznio svoju ispovijest i rekao da je ostao razočaran Stožerom tako što je ravnatelj HZJZ-a dao odobrenje ljudima da iz samoizolacije idu na glasanje, sada se u cijeli priču upleo Živi zid.

Ivan Vilibor Sinčić, predsjednik stranke, došao je u općinu Maruševec kod popularnog Drageca i rekao da je Živi zid spreman platiti kaznu zbog kršenja samoizolacije. Sa Sinčićem došao je i Ivan Lovrinović

Za odluku o kazni, Živi zid je naveo da je to suluda državna odluka te da građani ne mogu snositi promašene odluke loših politika.

Hanžek je u videu koji možete vidjeti u nastavku prvo ponovno ispričao priču o kršenju samoizolacije i dolasku policije te dobivanju kazne.

- Tražimo ukidanje Stožera. Izgubio je svoju svrhu i smisao - rekao je Sinčić. 

picture
 

 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!