Vijesti / Društvo

popularna trgovina

DECATHLON U VARAŽDINU 'Uskoro poznat datum otvorenja, pripremamo pregršt noviteta'

DECATHLON U VARAŽDINU 'Uskoro poznat datum otvorenja, pripremamo pregršt noviteta'
Varaždinski.hr

Decathlon, popularna trgovina sportskom obućom, odjećom i opremom otvara svoju poslovnicu u Gospodarskoj ulici u Varaždinu.

Vezana vijest:

Decathlon sportaši, pozor! POTVRĐENO! Evo kad Decathlon otvara svoja vrata u Varaždinu

Kako doznajemo od voditelja poslovnice, točan termin otvorenja još uvijek nije poznat.

- Građevinski radovi na izgradnji poslovnog prostora išli su u nepredvidive termine s obzirom na cijelu situaciju pandemije u vrijeme radova. Trenutno smo u finalnoj fazi prikupljanja svih potrebnih dokumenata i prijave poslovnog prostora na građevinsku tehničku inspekciju i proces dobivanja dozvole za rad i osiguravanja minimalnih tehničkih uvjeta za poslovanje. Informacija o datumu pregleda bi trebala biti dostupna u narednih nekoliko dana - ističu iz Decathlona.

Trgovina Decathlon Varaždin u sklopu trgovačkog centra Store Land biti će smještena na nešto manje od 2.200 kvadrata.

- Što se tiče popusta u našoj trgovini na dan otvorenja, možemo reći da se naša kompanija vodi krilaticom 'niske cijene svaki dan', stoga ne želimo kupce i posjetitelje 'privlačiti' nekim maloprodajnim postupcima koje nismo u mogućnosti provoditi u budućnosti i svakodnevnom poslovanju.

Ukratko, ističu, kompanija nema akcije, sezonska sniženja ili neke druge promotivne akcije koji su možda dio poslovanja drugih maloprodajnih lanaca.

- Rasprodaju robe imamo na artiklima koji potpuno izlaze iz proizvodnje (95 posto proizvoda naše kuće je vlastite proizvodnje) i našeg prodajnog asortimana, što u ovom trenu sezone nije slučaj. 

Ipak, dodaju da za Varaždin pripremaju zaista pregršt noviteta u pogledu našeg standarda kompanije.

- Novi koncept i osvježeni dio namještaja i prodajnog prostora uz zadržavanje Decathlon prepoznatljivosti. Nova digitalna rješenja za približavanje više od 60.000 artikala i preko 100 sportova našim kupcima te dodatna promotivna izlaganja - poručili su.

Radno vrijeme Decathlon poslovnice u Varaždinu bit će od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati, a nedjeljom od 8 do 15 sati.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video