Vijesti / Društvo

NEMIO DOGAĐAJ

INCIDENT U ŠKOLI 'Vikala je na učenika kad je rekao da mu je umro brat, svi su bili u šoku'

INCIDENT U ŠKOLI 'Vikala je na učenika kad je rekao da mu je umro brat, svi su bili u šoku'
Varaždinski.hr / Ilustracija

Škola poduzima sve da se situacija razriješi, kaže ravnatelj.

Na satu Glazbene kulture u varaždinskoj Šestoj osnovnoj školi proteklih se dana dogodio incident koji je uznemirio i učenike i roditelje. Obratio nam se jedan od roditelja i ispričao što se dogodilo. 

Vezana vijest:

druga strana DEMANTI UČITELJICE 'Nisam vikala na učenika, izrazila sam mu sućut zbog smrti brata'

- Učiteljica navedenog predmeta prozvala je učenika da otpjeva pjesmicu, ali s obzirom na njegovo trenutno stanje zbog gubitka brata, on to nije mogao, već je počeo plakati. Pitala ga je zašto plače, a nakon njegovog odgovora da mu je umro brat, povisila je ton i vikala na njega - ispričao nam je roditelj.

Dodao je da su sva djeca bila u laganom šoku.

- Nekoliko njih, poneseno sličnim gubitkom bližnjih te navalom emocija, isto je počelo plakati. Učiteljica je i dalje nastavila vikati na svu djecu te nije pokazala razumijevanje za spomenutu situaciju - kazao je.

Učiteljici je to 'normalno'

Komentari ostalih roditelja bili su, prenosi nam roditelj, da se zna da učiteljica o kojoj je riječ ima takav odnos i da je to kao normalno te da većina ne želi ništa poduzeti jer se boji mogućih posljedica. 

- Osobno ne mislim da je normalno da netko povisuje ton na dijete od 10, 11 godina, pogotovo na dijete koje je u šoku nakon tragičnog događaja. Stvarno užasno da se nešto takvo dešava, pogotovo u 'Školi za život'!  - smatra roditelj.

Dopis o tome što se dogodilo, doznajemo, poslan je i na adresu ravnatelja škole u kojoj se incident dogodio.

Vezana vijest:

Šesta osnovna škola, Mario Stančić ravnatelj incident na šestoj osnovnoj OČITOVANJE 'Ravnatelj i učiteljica ispričali su se učenicima i roditeljima'

Ravnateljev komentar

Za komentar situacije upitali smo Marija Stančića, ravnatelja Šeste osnovne škole Varaždin. On je samo kratko odgovorio:

- Po primitku obavijesti od razrednice i roditelja, škola je poduzela sve kako bi se moguća problemska situacija razriješila, o čemu će biti obaviješteni roditelji.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video