Vijesti / Društvo

rat plakatima

PREDIZBORNA PODBADANJA Čačić koji se belji osvanuo na plakatima diljem Varaždina

PREDIZBORNA PODBADANJA Čačić koji se belji osvanuo na plakatima diljem Varaždina
Varaždinski.hr

Ne zna se tko je postavio plakate, no početkom lipnja mladi HNS-a Varaždinske županije poslali su priopćenje medijima u kojem su napisali da je 'Čačić najskuplji političar na hrvatskoj sceni'.

Rat plakatima u predizbornoj kampanji se nastavlja. U Varaždinu su na nekoliko mjesta – u Optujskoj ulici i na Banfici – postavljeni plakati sa slikom župana Radimira Čačića, predsjednika Reformista, kako se belji uz tekst 'Radim samo 15 minuta dnevno'. 

To je svojevrsni 'screenshot' iz videa koji se pojavio krajem svibnja gdje se u prvom planu nalazi HNS-ova ministrica obrazovanja Blaženka Divjak koja daje izjavu medijima, dok se u pozadini nalazi varaždinski župan i radi grimase. Kasnije se župan ispričao za takvo ponašanje. 

Ne zna se tko je postavio plakate, no početkom lipnja mladi HNS-a Varaždinske županije poslali su priopćenje medijima u kojem su napisali da je 'Čačić najskuplji političar na hrvatskoj sceni'.

Nazvali smo župana Čačića koji je samo kratko odgovorio da 'nema komentara' na cijelu situaciju. 

Podsjećamo, HNS-ovci su prije tri tjedna započeli kampanju i oblijepili Varaždin i županiju svojim plakatima na kojima piše 'Sjever se voli radom', a ubrzo su dobili i kontru, s gotovom identičnim stilom i fontom slova: 'Sjever se voli prevarom birača'.

Tada je Jutarnji list naveo da su potonji plakat postavili Reformisti, iako tada to Čačić nije izravno potvrdio već rekao da mu je 'drago što takav slogan postoji jer pogađa suštinu' te 'ako se netko prepoznao u sloganu, neka se javi'. 

(izvor: Željko Hajdinjak/Cropix)

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video