Vijesti / Društvo

5. seoske sportske igre

SPORTSKE IGRE U GORNJEM LADANJU Mještani uživali u stolnom tenisu, povlačenju užeta...

SPORTSKE IGRE U GORNJEM LADANJU Mještani uživali u stolnom tenisu, povlačenju užeta...
Općina Vinica

Igre tradicionalno okupljaju staro i mlado.

Udruga za sport i rekreaciju 'Kapla' Gornje Ladanje, prošli je vikend organizirala već tradicionalne 5. seoske sportske igre na terenima SRC u Gornjem Ladanju.

- Igre tradicionalno okupljaju staro i mlado, ali posebno treba naglasiti velik odaziv djece sa roditeljima koji su željno iščekivali sam početak natjecanja. Uz zabavu, smijeh i veselje djeca su se natjecala u nekoliko disciplina od kojih su skakanje u vreći, nošenje jajeta u žlici i utrka mladih vatrogasaca s preponama. Sav višak energije koje nisu potrošili na igrama usmjerili su na napuhance koji su bili pripremljeni za svu prisutnu djecu - javljaju iz Vinice.

Nakon dječjih natjecanja krenule su igre i za odrasle gdje se natjecalo u stolnom tenisu, odbojci na pijesku, bacanju kamena s ramena, povlačenje užeta, a naglasak je bio prvenstveno na druženju svih prisutnih mještana.

- U organizaciji igara osim samih članova sudjelovala je Općina Vinica, te niz sponzora svojim donacijama kojima se pomoglo u samoj organizaciji igara, te time nagradili entuzijazam samih članova udruge za organizaciju takve manifestacije. Uz lijepo vrijeme i zabavu igre su uspješno odigrane na veselje svih mještana, a posebno naših najmlađih zbog kojih će se tradicija nastaviti uz još više novih događanja i zabave - javljaju.

Načelnik Općine obišao je igre i gledao nekoliko disciplina, družio se sa brojnim mještanima, mladima i takmičarima na Seoskim športskim igrama te izjavio kako je unatoč situaciji oko korone sve organizirano besprijekorno.  

- Žao mi je što upravo iz tih pandemskih razloga nije bilo više takmičara, jer udruga Kapla je jedna od najatraktivnijih i najmasovnijih na području općine - rekao je Marijan Kostanjevac, načelnik Općine Vinica. 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!