Vijesti / Društvo

DRELE OBJASNIO

ISPRIČAO SE Drele objasnio video u kojem podriguje, a zatim ponovno nazdravio biračima

ISPRIČAO SE Drele objasnio video u kojem podriguje, a zatim ponovno nazdravio biračima
Facebook screenshot

Kako je objasnio u novoj snimci, riječ je o privatnom videu koji nije trebao dospjeti u javnost.

Novopečeni saborski zastupnik Davor Dretar Drele danas je na svom Facebook profilu objasnio kako je nastala snimka koja je jučer zgrozila javnost, a na kojoj on nazdravlja vinom i na kraju videa podriguje. Kako je objasnio u novoj snimci, riječ je o privatnom videu koji nije trebao dospjeti u javnost.

Vezana vijest:

Dražen Dretar Drele ZASTUPNIK DRELE NOVI SABORSKI ZASTUPNIK Drele iskapio gemišt, podrignuo pa poručio: Stići će vas naša ruka i u Zagvozdu

- Tek sam izabran za saborskog zastupnika a već sam postao zvijezda društvenih mreža zahvaljujući privatnoj snimci koju sam poslao skupini prijatelja. Bio je to oproštaj od mog životnog razdoblja u kojem sam bio tzv. obični građanin, pa sam se jednostavno našalio, nesvjestan da bi to netko mogao shvatiti ozbiljno. U slučaju da sam povrijedio bilo čije osjećaje, iskreno se ispričavam - kazao je bivši pjevač i voditelj, koji je zatim komentirao svoj ulazak u Sabor.

Hrvatski sabor za mene je najvažnija insituticija u Hrvatskoj i svojim ću radom učiniti sve da opravdam povjerenje koje su mi dali birači. Ja u politiku nisam ušao iz šale već s ozbiljnošću da mijenjam ono što je tu politiku učinilo potpuno nerazumljivom i stranom hrvatskom narodu.

Preda mnom i pred Domovinskim pokretom je jedno zahtjevno razdoblje u kojem ćemo, kako smo i obećali, vratiti poštenje i obraz u hrvatsku politiku - kazao je Dretarkoji je na kraju videa ponovno nazdravio, ali ovog puta domaćim sokom od aronije.

picture
 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video