Vijesti / Društvo

tragično

Vanjin dečko slomljen zbog gubitka: 'Ne mogu pričati. Ne osjećam se dobro'

Vanjin dečko slomljen zbog gubitka: 'Ne mogu pričati. Ne osjećam se dobro'
Facebook

U jutarnjim satima u riječkoj bolnici jučer je preminula 30-godišnja Vanja Žikić, hrvatskoj javnosti poznata kao natjecateljica Života na vagi.

- Godina je prošla, vrijeme je preletjelo. Godinu dana smo iskusniji - tako je započela novogodišnju objavu s prigodnom zajedničkom slikom s dečkom Dennisom Vanja Žikić na svom Instagramu gdje je nastavila sljedeće:

Vezana vijest:

Vanja Žikić natjecateljica 'života na vagi' TUŽNA VIJEST U tridesetprvoj godini preminula Varaždinka Vanja Žikić

'Naučili na greškama, voljeli, praštali, smijali i plakali.... i tako iznova... Ali zahvalni smo na svakoj novoj godini života. Svaka godina nam pruži nove prilike i otvara sva vrata, ali najbitnije je da smo na kraju svega toga sretni i ispunjeni. Zahvalna sam u ovoj godini što me naučila puno toga, ali sad nova godina nova prilika. Idemo sad da 2020 bude još bolja od stare. Ljudi volite se i čuvajte jer to Vam je jedino. Sretna Vam Nova 2020 godina uz puno zdravlja, sreće i ljubavi. Pusa od mene i moje ljubavi zbog koje je ova godina bila najljepša'.

Tako je 30-godišnja Varaždinka pisala o svojoj ljubavi sa Senjaninom Dennisom Tomljanovićem Mujićem.

Upoznali su se nakon što je izašla iz showa 'Život na vagi', a u intervjuu za 24 sata tada je otkrila kako joj se on bio javio preko Facebooka te da ju je htio upoznati.

- Bio je uporan - govorila je bivša natjecateljica čija je smrt potresla brojne fanove koji su je upoznali preko malih ekrana kada je ušla u borbu s viškom kilograma. On je moja velika podrška. Korak po korak, ne želim brzati. On i ja smo dosta slični, naše životne priče se poklapaju - kazala je tada djevojka koja je potom izdvojila kako ju je za Valentinovo lijepo iznenadio došavši u Zagreb na samo 4 sata.

Vezana vijest:

Vanja Žikić shrvani kolege Suze za Vanju: 'Svi smo se molili da ozdravi. Premlada je otišla'

- Bilo je kratko, ali slatko. Naravno da treniramo, pokazala sam mu već sve. Znamo jako puno šetati pogotovo u njegovom gradu Senju gdje je sve uzbrdo, to bude odličan trening - prepričavala je događaje sa svojim partnerom koji je novinarima 24 sata kratko, nakon jučerašnjih zbivanja, rekao:

- Ne mogu pričati. U šoku sam. Ne osjećam se dobro - rekao je.

Podsjetimo, nakon što se pet dana borila s bakterijskom upalom pluća i na kraju dobila sepsu te preminula u riječkoj bolnici, za 30-godišnjom Varaždinkom Vanjom Žikić, bivšom natjecateljicom Života na vagi, mnogi tuguju i ne mogu vjerovati da je više nema. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video