Vijesti / Društvo

deveta po redu

FOTO Oko 150 biciklista sudjelovalo na topličkoj biciklijadi 'Lajk za bajk'

FOTO Oko 150 biciklista sudjelovalo na topličkoj biciklijadi 'Lajk za bajk'
Varaždinske Toplice

- Devet godina bicikliramo i promoviramo zdrav duh u zdravom tijelu - rekla je gradonačelnica Ratković.

Toplička Udruga Mladih u subotu, 11. srpnja, organizirala je već devetu topličku biciklijadu 'Lajk za bajk'.

Gotovo stotinu i pedeset biciklista, malih i velikih okupilo se na Topličkoj šetnici i krenulo na rutu dugu otprilike 30 kilometara, s ciljem na terasi caffe bara Bernarda.

Predsjednik Topličke udruge mladih Vedran Mihalić, ističe da su unatoč epidemiji uspjeli organizirati i ovu biciklijadu.

- Nismo do kraja znali kakva će biti situacija, ali u suradnji s Gradom Varaždinskim Toplicama, uspjeli smo u tri tjedna organizirati sve. I zadovoljiti sve mjere. Zadovoljni smo. Jučer je došla i nova obavijest da se na okupljanima iznad sto ljudi mora voditi evidenicija. Mi ju ionako vodimo, da ih je bilo manje od sto, mi bismo ju imali. Imamo ovdje jako puno mladih Topličanaca, i biciklista i onih koji su nam pomogli, i to je jako dobro - naglasio je predsjednik udruge.

Na startu je bila i gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković.

- Sve je napravljeno na najbolji mogući način i zahvaljujem Topličkoj udruzi mladih koja je cijelu brigu preuzela na sebe. Devet godina bicikliramo i promoviramo zdrav duh u zdravom tijelu, a mi ćemo i dalje podržavati i udrugu i građane - izjavila je gradonačelnica Ratković.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video