Vijesti / Društvo

DELA SE!

ROTOR KOD GROBLJA 'Radovi kreću u ponedjeljak, molimo građane za razumijevanje'

ROTOR KOD GROBLJA 'Radovi kreću u ponedjeljak, molimo građane za razumijevanje'
Google Maps/Grad Varaždin

Predviđeno je da se radovi obave u roku od 60 dana.

- U ponedjeljak započinjemo s projektom koji Varaždinci dugo čekaju - kružni tok kod groblja. Molim građane za strpljivost! - današnja je Facebook objava varaždinskog gradonačelnika Ivana Čehoka

 

U odgovoru na upit koji smo poslali Gradu Varaždinu stoji da je 'predviđeni početak radova na rekonstrukciji raskrižja ponedjeljak, 20. srpnja, dok postava signalizacije za privremenu regulaciju prometa počinje od sutra, 15. srpnja, ali privremena regulacija prometa neće biti na snazi do ponedjeljka'.

- Radovi na rekonstrukciji raskrižja Ulice Ratimira Hercega, Ulice Gustava Krkleca i Hallerove ulice uključuju radove na vodoopskrbnoj mreži, rekonstrukciji plinske mreže, radove na izmicanju i postavi javne rasvjete, glodanje postojećeg habajućeg sloja asfalta, iskop i nasip za izradu tamponskog sloja nove kolničke konstrukcije, postavu novih rubnjaka, uređenje oborinske odvodnje, asfaltiranje kolnika novim nosivim i habajućim slojem asfalta, uređenje i asfaltiranje nogostupa s obje strane ceste kao i hortikulturno uređenje - stoji nadalje u odgovoru na upit.

Ovisno o duljini trajanja radova na rekonstrukciji vodovodne, odnosno plinske mreže, predviđeno je da se radovi obave u roku od 60 dana.

- Za vrijeme odvijanja radova predviđeno je odvijanje prometa prema Elaboratu privremene regulacije prometa, odobrenom od strane PU varaždinske i Grada Varaždina.

Elaborat uključuje 'zatvaranje za promet Hallerove ulice s obje strane raskrižja pri čemu će biti moguć pristup s istočne strane od Ulice Stanka Vraza do upravne zgrade 'Parkova' te sa zapadne strane do ulaza na parkiralište nasuprot grobne kuće u Hallerovoj ulici'.

- Ulicama Ratimira Hercega i Gustava Krkleca moći će se prometovati, otežano, uz naizmjenično propuštanje vozila koje će se regulirati semaforima. S obzirom na navedeno, molimo građane za razumijevanje te maksimalno korištenje obilaznih pravaca kretanja vozila - stoji u odgovoru na upit.

Planirana vrijednost investicije je 2.000.000,00 kuna.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video