Vijesti / Društvo

Marko Skejo inzistira

BIVŠI ZAPOVJEDNIK HOS-a 'Zabraniti ZDS je kao zabraniti hvaljen Isus'

BIVŠI ZAPOVJEDNIK HOS-a 'Zabraniti ZDS je kao zabraniti hvaljen Isus'
Screenshot RTL

Prema Trgu u Kninu krenuli su brojni pripadnici HOS-a i ostalih postrojbi hrvatske vojske

Velik dio branitelja i građana zbog epidemioloških mjera ove se godine našao izvan protokola, te im pristup ceremoniji nije bio dozvoljen. Među njima su i pripadnici HOS-a i ostalih braniteljskih postrojbi koji su organizirali svoju kolonu, a kroz Knin su prošli u crnim HOS-ovim majicama. Nakon službenog protokola na Trgu su odali počast braniteljima uz uzvikivanje spornog pokliča od kojeg su organizatori strepili.

Prema Trgu u Kninu krenuli su brojni pripadnici HOS-a i ostalih postrojbi hrvatske vojske. No dok je trajao službeni protokol, dalje od policije i konopa nisu mogli.

“Branitelji su došli nadomak trga, 1995. godine smo mogli proći kroz cijeli Knin I oslobodit ga, a evo sad za nas nema mjesta. A za Miloševića i njemu slične ima mjesta. Navodno zbog korone”, prokomentirao je Mladen Todorić, predsjednik Udruge veterana specijalne policije BATT Split.

“Mi se nismo borili da bi napravili našim policajcima nekakva incident, mi smo pristojni i normalni ljudi'', rekao je Ilija Grlić, dopredsjednik Udruge ujedinjenja hrvatskih branitelja.

“Mi smo pozvani da budemo na famoznim stolcima na Trgu, ali ako nisu i naši prijatelji pozvani skupa s nama u tom protokolu njihovom onda ni mi ne želimo sudjelovati u tome'', rekao je predstavnik veterana IV gardijske brigade Hrvoje Pupić Vurilj.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video