Vijesti / Društvo

SAZNAJTE DETALJE

PROJEKCIJE ANIMIRANOG FILMA Udruga 'Nova Ves u srcu' provodi novi projekt

PROJEKCIJE ANIMIRANOG FILMA Udruga 'Nova Ves u srcu' provodi novi projekt
Filmsko-kreativni studio VANIMA

Na prvoj večeri animiranog filma djeca će imati priliku vidjeti animirane filmove koje su radila djeca i mladi iz selekcije Filmsko- kreativnog studija VANIMA.

Udruga Nova Ves u srcu u suradnji s Filmsko- kreativnim studijom VANIMA će 19. i 26. rujna provoditi projekcije animiranog filma u sklopu programa 'Kultura svima'.

Projekcije počinju od 18.30 sati i trajat će 45 minuta. Na prvoj večeri animiranog filma, 19. rujna, djeca će imati priliku vidjeti animirane filmove koje su radila djeca i mladi iz selekcije Filmsko- kreativnog studija VANIMA, dok će 26. rujna biti prikazani animirani filmovi iz VAFI sekcije- animirani filmovi koje su radila djeca i mladi do 18 godina starosti (u tri već poznate kategorije: MINI, MIDI i MAXI).

Prikazivat će se filmovi s 11. VAFI & RAFI – internacionalnog festivala animiranog filma djece i mladih koji se provodio ove godine od 1. do 7. lipnja 2020. Program Kultura svima financiran je putem Javnog natječaja za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Varaždinske županije u 2020. godini.

Osim planiranih večeri animiranog filma koje se održavaju na otvorenom na školskom dvorištu Područne škole Nova Ves Petrijanečka, održavat će se i kreativne radionice te igraonice društvenih igara za djecu i mlade u novoobnovljenom Društvenom domu Nova Ves koje počinju 2. listopada 2020. godine, a cilj im je obogaćivanje slobodnog vremena djece i mladih s područja Općine Petrijanec.

Sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji, broj sudionika biti će ograničen te će se vršiti prijave na radionice. Aktivnosti programa Kultura svima provode se u suradnji s Osnovnom školom Petrijanec te Općinom Petrijanec. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video