Vijesti / Društvo

večera za pet

Žaklina o životu u Istri: 'Život mi je ovdje ispunjen i nikad se ne bih vratila u Varaždin'

Žaklina o životu u Istri: 'Život mi je ovdje ispunjen i nikad se ne bih vratila u Varaždin'
RTL

Varaždinka koja se natjecala u Večeri za pet iskreno je progovorila o životu i rastavi.

Varaždinka Žaklina, natjecateljica RTL-ovog showa 'Večera za za pet na selu', progovorila je o tome zašto se doselila u Istru.

Vezana vijest:

RTL Večera za 5 na selu 'VEČERA ZA PET NA SELU' Žaklinina 'zagorska riba' i mlinci nisu dobro prošli u Istri

- Došla sam u Istru prije dvije godine jer sam se htjela maknuti iz grada i započeti novi život nakon rastanka sa suprugom. Odlučila sam se preseliti na more u Istru jer mi se oduvijek svidjelo ovdje. Još od malih nogu sam patila za morem i na kraju mi se ta želja ispunila - započinje svoju emotivnu priču Žaklina, koja se više ne planira vratiti 'na kontinent'.

- Nedostaju mi djeca, ali uvijek mi je bio san kupiti apartman na moru i sad mi se napokon, sreća u nesreći, to ostvarilo. Tu sam našla svoj mir i život mi je ispunjen ovdje u Puli te se nikad ne bih vratila u Varaždin - priznaje Varaždinka koja se već u potpunosti naviknula na život uz more.

- Sad pripremam više ribljih jela nego prije, ali ljudi su tu više zatvoreni nego gore u kontinentu, no to je normalno da se svaka sredina razlikuje - ističe Žaklina koja je vrlo druželjubiva i komunikativna pa je već stekla puno prijatelja u Puli s kojima se rado druži u slobodno vrijeme kad ne vozi taksi.

Tijekom pripreme jela u 'Večeri za 5 na selu' ispričala je detalje svog razvoda zbog čega se odlučila preseliti.

- Najviše me smetalo što je on lagao meni. Reci istinu, što je bilo, bilo je. Nemaš tu kaj. Ali da mi lažeš... Šest mjeseci prije rastave sam ja njemu prepisala pola vikendice s vinogradom, svoju kuću sam mu prepisala! Dan prije nego sam ja išla na operaciju zloćudnog tumora, on je kupio kupoprodajne ugovore... Ja tad nisam toga bila svjesna, kasnije sam razmišljala o tome. Tu je on počeo igrati tu igru tako da ja pretpostavljam da je on duže bio u toj vezi - objasnila je Žaklina.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video