Vijesti / Društvo

Nacionalna kampanja

OSNAŽIVANJE I OSPOSOBLJAVANJE Radionice za nezaposlene žene od 13. listopada u Varaždinu

OSNAŽIVANJE I OSPOSOBLJAVANJE Radionice za nezaposlene žene od 13. listopada u Varaždinu
Leonardo media d.o.o.

Ovom radionicom organizatori žele potaknuti osobni razvoj, pružiti podršku i osnažiti nezaposlene i zlostavljane žene.

U sklopu Nacionalne kampanje osnaživanja žena 'Sofija' u Varaždinu će se održati besplatna radionica namijenjena nezaposlenim ženama koje su doživjele bilo koji oblik nasilja. Datumi održavanja su 13., 14. i 15. listopada.

Nacionalna kampanja osnaživanja žena 'Sofija' radi na aktivnom osnaživanju i osposobljavanju žena za nošenje s izazovima u društvu te njihovom osposobljavanju za aktivnije sudjelovanje na tržištu rada.

- Naše radionice fokusirane su na podizanje samopouzdanja kroz vježbe dijeljenja iskustava, aktivnosti art terapije, vježbe asertivnosti i sve ostalo što pridonosi boljem donošenju odluka. Prolazimo inovativnu i usmjerenu edukaciju o tržištu rada: kako prepoznati vlastite kompetencije, kako saznati čime se želimo i možemo baviti, kako pronaći posao koji želimo, kako stvoriti snažan životopis i predstaviti se na intervjuu za posao - stoji u najavi.

Ovom radionicom žele potaknuti osobni razvoj, pružiti podršku i osnažiti nezaposlene i zlostavljane žene.

- Nažalost, velik broj građana smatra kako je nasilje nad ženama svakodnevna situacija, a posljedice zlostavljanja nisu samo fizičke i psihičke. Zlostavljanje nije privatni problem. To je problem svih nas kao društva! - poručuju organizatori.

Prijaviti se možete klikom ovdje, broj polaznica je ograničen.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video