Vijesti / Društvo

odgovorno poslovanje

Međunarodna znanstvena konferencije ekonomskog i socijalnog razvoja danas na Sveučilištu Sjever

Međunarodna znanstvena konferencije ekonomskog i socijalnog razvoja danas na Sveučilištu Sjever
Sveučilište Sjever

Ova konferencija se održava s ciljem razmjene znanja i iskustava među stručnjacima zainteresiranima za globalizaciju, suvremenu ekonomiju...

Na Sveučilištu Sjever, u Sveučilišnom centru Varaždin danas, 22. listopada, će se održati 61. Međunarodna znanstvena konferencije ekonomskog i socijalnog razvoja 'Društveno odgovorno poslovanje u kontekstu razvoja poduzetništva i obrta' (61st International Scientific Conference on Economic and Social Development - 'Corporate social responsibility in the context of the development of entrepreneurship and small businesses').

Ova konferencija se održava s ciljem razmjene znanja i iskustava među stručnjacima zainteresiranima za globalizaciju, suvremenu ekonomiju, međunarodna tržišta kapitala, poduzetništvo, suvremena poduzeća itd. Sveučilište Sjever, kao suorganizator, u suradnji s Fakultetom za menadžment Sveučilišta u Varšavi, Poljska i Pravnog fakulteta Sveučilišta Mohammed V u Rabatu, Maroko organizira ovu važnu znanstvenu konferenciju s glavnim tematskim područjima znanstvenog dijela:

- Globalizacija i izazovi suvremenog svijeta

- Poduzeće u turbulentnom okruženju

- Poduzetništvo između kreativnosti i birokracije

Više informacija saznajte klikom ovdje. Konferencija se prvenstveno održava u cilju približavanja tematike ekonomskog i socijalnog razvoja suvremenog svijeta široj znanstvenoj i stručnoj javnosti, naglašavanja značaja pravne perspektive suvremenih gospodarskih kretanja i njihova utjecaja na socijalni razvoj. Konferencija će se održati u skladu sa svim epidemiološkim mjerama. Detaljan program u privitku.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video