Vijesti / Društvo

priopćenje 3. mjesnog odbora

U VUKOVIĆEVOJ ULICI 'Novom regulacijom nastaje prometni kolaps, a raste i nezadovoljstvo građana'

U VUKOVIĆEVOJ ULICI 'Novom regulacijom nastaje prometni kolaps, a raste i nezadovoljstvo građana'
Narodna stranka Reformisti

- Postavlja se pitanje opravdanosti uloženih novčanih sredstava- stoji u priopćenju Reformista...

U Ulici Stjepana Vukovića više nezadovoljnih  nego zadovoljnih građana, čime se zapravo hvali gradonačelnik Čehok? - naslov je priopćenja koje je odaslala Gradska organizacija Reformista Varaždin.

Vezana vijest:

parking, parkiranje promjena regulacije U Vukovićevoj ulici iscrtavaju se nova parkirna mjesta, dio ulice postaje jednosmjeran

- U medijima je objavljena informacija o novoj regulaciji prometa u Ulici Stjepana Vukovića kako bi se stanarima omogućila dodatna parkirna mjesta. Gradonačelnik se informacijom pohvalio u medijima i na društvenim mrežama pozivajući se pritom na rješavanje problema i 'dobru komunikaciju s građanima'. Nažalost, ta informacija nije točna te su stanari zgrada 5, 7, 8a, 8b i 9 u Ulici Stjepana Vukovića nezadovoljni - stoji u uvodnom dijelu priopćenja.

Dodaju da će stanari zbog nove regulacije prometa morati raditi cijeli krug oko kvarta 'kako bi došli do svoje zgrade te je nastao prometni kolaps'.

- Nezadovoljstvo građana raste svakim danom - rekao je predsjednik Vijeća 3. mjesnog odbora Nenad Koščak (Reformisti). 

Dodaje da ispred zgrade broj 2 u navedenoj ulici nije bilo postavljenog znaka za zabranu parkiranja te su se ljudi ionako već parkirali, a ispred zgrade broj 8, gdje je bio postavljen znak, novom regulacijom dobivena su četiri parkirna mjesta.

- Postavlja se pitanje opravdanosti uloženih novčanih sredstava. Također, niti građani, niti predsjednik Vijeća 3. mjesnog odbora kao ni Vijeće nisu bili obavješteni o samim radovima, odnosno o planovima nove regulacije prometa.

Smatraju da se zajedničkim konstruktivnim sastankom ovaj kolaps mogao izbjeći i moglo se naći 'rješenje koje bi bilo zadovoljavajuće za stanare gotovo 130 stanova koji se nalaze na navedenoj lokaciji'. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video