Vijesti / Društvo

NISU RAZMIJENILI KONTAKT

POMOZIMO IVANI Cura traži dečka kojeg je upoznala u vlaku: Visok je, ima tetovažu...

POMOZIMO IVANI Cura traži dečka kojeg je upoznala u vlaku: Visok je, ima tetovažu...
M.Ž.

Objasnila je da je u njezinom slučaju nastupila velika nervoza pa da se nije ni sjetila zatražiti ga broj prije no što je izašao na stanici Virje

Mlada djevojka Ivana Markešić u potrazi je za mladićem kojeg je upoznala u vlaku još u lipnju. Zbog nervoze, kaže, nije se sjetila zatražiti kontakt pa sada hrabra djevojka javno traži pomoć

–  Pomalo sam već očajna, pa tražim pomoć. Tražim dečka kojeg sam srela 23. 6. u vlaku – smjer Zagreb – Koprivnica – Virovitica. U početku smo sjedili jedno nasuprot drugome u vlaku Zagreb – Koprivnica, no družili smo se u idućem vlaku od Koprivnice do Virja. Pričali smo, ali nismo uspjeli razmijeniti kontakt. – rekla je djevojka za Studentski.hr.

Objasnila je da je u njezinom slučaju nastupila velika nervoza pa da se nije ni sjetila zatražiti ga broj prije no što je izašao na stanici Virje (rekao joj je da ondje ide prespavati kod rodbine zbog nekakvih instrukcija).

– Po mojoj procjeni je iz Dalmacije, no možda sam u krivu. Visok je, kovrčava kosa malo duža, svjetlija, i bandana na glavi, tetovaža na desnoj ruci (biceps), sa sobom je imao torbu nekog maratona, pretpostavljam da je sportaš pošto je imao i teniske loptice od kojih je jednu dao mom psu s kojim se igrao u vlaku, sportske je građe, student (barem je bio tada), između 20 i 25 godina, nisam sigurna – kazala je.

Ako poznajete dečka ili slutite tko bi mogao biti, javite joj se na Facebook profil Ivana Markešić, koji je napravila u svrhu potrage, ili barem podijelite članak kako biste povećali šansu da se glavni likovi konačno povežu. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video