Vijesti / Društvo

vrijedna donacija

Vindija donirala 16 tona stočne hrane kooperantima u Sisačko-moslavačkoj županiji

Vindija donirala 16 tona stočne hrane kooperantima u Sisačko-moslavačkoj županiji
Vindija

Nova donacija Grupe Vindija namijenjena je proizvođačima kravljeg mlijeka te kupcima stočne hrane za hranidbu stoke na stradalom području.

Nakon što je krajem prosinca u Petrinju, Glinu i Sisak uputila 2 kamiona s ukupno 7 tona prehrambenih proizvoda, kao i donacije pilećeg mesa Nacionalnoj udruzi ugostitelja za pripremu toplih obroka, Grupa Vindija i u siječnju aktivno nastavlja sa slanjem pomoći na područje Banije, gdje veliki broj obitelji živi od uzgoja stoke. 

S ciljem očuvanja primarne proizvodnje i malih seoskih gospodarstava u Sisačko- moslavačkoj županiji, kompanija je u srijedu uputila novi val donacija - gotovo 16 tona stočne hrane iz vlastite tvornice Blagodar za 72 kooperanta od kojih otkupljuje sirovine vrhunske kvalitete.

- Od samog smo početka angažirani oko distribucije pomoći te na taj način stanovništvu Sisačko-moslavačke županije želimo poručiti kako u ovom teškom razdoblju nisu sami. Ponosni smo na veliko srce koje je pokazala cijela Hrvatska, na pojedince i organizacije koje od samog početka nesebično pomažu ljudima na stradalom području. 

Krajem ožujka Grupa Vindija donirala je svoje proizvode za pomoć Studentskom domu 'Cvjetno naselje' za građane pogođene potresom u Zagrebu, kao i Klinici za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević', Općoj bolnici Sisak i Crvenom križu.

U znak solidarnosti i potpore zdravstvenim djelatnicima i pacijentima koji se bore protiv koronavirusa, kompanija je u prosincu Općoj bolnici Varaždin donirala i respirator. 

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!