Vijesti / Društvo

objavljeno

POSLIJERATNA OBNOVA Ovo su bili izvođači radova na Banovini, na popisu i tvrtke iz Varaždinske županije

POSLIJERATNA OBNOVA Ovo su bili izvođači radova na Banovini, na popisu i tvrtke iz Varaždinske županije
Denis Vlašić

Objavljen je popis projektanata i nadzora, popis izvođača radova te popis područnih nadzora i revidenata u obnovi...

Deset minuta nakon što je premijer Andrej Plenković na sjednici Vlade kazao da je jučer državnom tajniku dao nalog da se popis tvrtki koje su obnavljale kuće u Sisačko-moslavačkoj županiji nakon Domovinskog rata učini dostupnim javnosti, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavio je taj popis, piše Jutarnji.

Naime, objavljen je popis projektanata i nadzora, popis izvođača radova te popis područnih nadzora i revidenata u poslijeratnoj obnovi.

Sve informacije i popise možete vidjeti OVDJE

- S obzirom na opravdani interes javnosti i medijskih upita u kojima su zatražene informacije o popisima projektanata i nadzora, izvođača radova, područnih nadzora i revidenta, statističkih prikaza informacija  o obnovi s iskazanim vrijednostima utrošenih sredstava državnog proračuna, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavljuje informacije koje ne ometaju istražne radnje nadležnih tijela koje su u tijeku.

Riječ je o objavi sudionika u procesu obnove na području Sisačko moslavačke županije. Iste možete vidjeti u slijedećim popisima - stoji u priopćenju Središnjeg ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje uz dodatak:

- U programu obnove ratom porušenih stambenih objekata od početka obnove do danas sudjelovalo je više državnih tijela koje su provodile obnovu i stvarale elektronsku evidenciju podataka o obnovi. Iz tog razloga, budući da su gore navedeni popisi sadržani u navedenoj elektronskoj evidenciji, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje ograđuje se od mogućih pogrešnih unosa imena tvrtki projektanata, izvođača radova ili nadzora - prenosi Jutarnji.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!