Vijesti / Društvo

lijepa gesta

USPJEŠNA AKCIJA Članovi DVD-a Hrženica kupili i dostavili stambeni kontejner obitelji iz Vlahovića

USPJEŠNA AKCIJA Članovi DVD-a Hrženica kupili i dostavili stambeni kontejner obitelji iz Vlahovića
DVD Hrženica

Osim navedenog, DVD Hrženica ustupio je i svojih petanestak zaštitnih vatrogasnih odijela DVD-u Šatornja koje djeluje u okviru VZG Glina.

U razdoblju od 10. do 15. siječnja pedesetak fizičkih i pravnih osoba s područja Općine Sveti Đurđ uplatili su novčana sredstva DVD-u Hrženica za kupnju i opremanje jednog stambenog kontejnera, koji je dostavljen 17. siječnja obitelji Dragoslava Meanđije iz Vlahovića.

- Nakon što obitelj Meanđija riješi stambeno pitanje te obnovu kuće, kontejner ćemo proslijediti u Kamp vatrogasne mladeži Hrvatske vatrogasne zajednice u Fažani, kako bi naši najmlađi vatrogasci preko ljetnih mjeseci mogli kroz igru i druženje učiti o vatrogastvu te kako se isplati pomagati ljudima u nevolji. Naši vatrogasci to rade kontinuirano već dugih 150 godina - stoji u objavi DVD-a Hrženica.

Osim navedenog, DVD Hrženica ustupio je i svojih petanestak zaštitnih vatrogasnih odijela DVD-u Šatornja koje djeluje u okviru VZG Glina. Hvala svima na pomoći te uplatama donacija, one su zaista otišle tamo gdje je potrebno - poručili su.
 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video