Vijesti / Društvo

GOST ROBERTA POSAVCA

VIDEO Državni tajnik u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Tomislav Paljak u 'Pametnim ljudima'

VIDEO Državni tajnik u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Tomislav Paljak u 'Pametnim ljudima'
Centar za odgoj i obrazovanje

Posavec i Paljak u Pametnim ljudima razgovaraju o ulozi ravnatelja, o upravljanju školama, o reformi školstva i tome gdje smo i kako ćemo dalje...

Nova epizoda podcasta Pametni ljudi na YouTube kanalu Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec donosi gostovanje državnog tajnika u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Tomislava Paljka. Sadašnji državni tajnik bio je dugogodišnji ravnatelj Osnovne škole Sveti Martin na Muri, nakon toga zamjenik župana Varaždinske županije.

Posavec i Paljak u Pametnim ljudima razgovaraju o ulozi ravnatelja, o upravljanju školama, o reformi školstva i tome gdje smo i kako ćemo dalje. Nadalje razgovaraju o nastavi na daljinu, napredovanju u sustavu školstva, politici i obrazovanju, stanju školske infrastrukture u RH i drugim vrlo važnim i aktualnim temama, poput nadolazećih planiranih ulaganja u školstvo u idućih 5 godina.

Tomislav Paljak je i član Stožera civilne zaštite zaduženog za uklanjanje posljedica razornog potresa pa državni tajnik iznosi i informacije o tome u kojoj su mjeri škole u Sisačkoj-moslavačkoj županiji pogođene potresom, koliki se broj učenika vratio na nastavu i koliko posla još treba napraviti.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!