Vijesti / Društvo

OPROŠTAJ OD VELIKANA

Na Mirogoju pokopan Zlatko Cico Kranjčar, od njega se oprostio i Zlatko Dalić

Na Mirogoju pokopan Zlatko Cico Kranjčar, od njega se oprostio i Zlatko Dalić
Patrik Macek/Pixsell; Marko Lukinić/Pixsell

Uz zagrebačke gradske pjesme, koje je silno obožavao i znao zapjevati, veliki Zlatko Cico Kranjčar ispraćen je na vječni počinak u Aleji velikana na Mirogoju...

Više stotina ljudi i navijača Dinama, prijatelja, bivših suigrača i kolega su na Mirogoju posljednji put pozdravili velikana hrvatskog sporta i legendarnog dinamovca koji će biti upisan zlatnim slovima u povijest 'modrih', ali i u povijest hrvatskog nogometa, prenose 24sata.

- Bio si svima idol, zvijezda vodilja, prijatelj, pojam gospodštine i dobri duh našeg grada. To sve znaš. Ono što ne znaš da ćeš to sve ostati jako dugo - riječi su Nike Kranjčara na komemoraciji koja je bila nekoliko sati prije pokopa.

Nakon što su se na komemoraciji dostojanstveno oprostili od Cice lijepim riječima s kojima će im Cico ostati u sjećanju, obitelj, prijatelji, suigrači, kolege, ali i svi oni na koje je Cico ostavio predivan dojam, a da nisu direktno bili povezani s njim, već ih je inspirirao kao pravi Purger i prije svega gospodin, su ga ispratili na vječni počinak.

Na pogrebu Cice Kranjčara bio je i izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video