Vijesti / Društvo

suradnja

Savjet mladih Zagreba i Varaždina na prijemu kod gradonačelnika Ivana Čehoka

Savjet mladih Zagreba i Varaždina na prijemu kod gradonačelnika Ivana Čehoka
Grad Varaždin

Predstavnici savjeta mladih i zborova studenata okupili su se u Varaždinu kako bi dogovorili razvoj platforme za informiranje, odnosno komuniciranje između različitih udruga koje okupljaju mlade ljude.

Predstavnike Savjeta mladih Grada Zagreba, Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu te njihove domaćine predstavnike Savjeta mladih Grada Varaždina i Varaždinske županije kao i Studentskog zbora FOI u petak je u Gradskoj vijećnici primio gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok.

S mladim ljudima iz Zagreba i Varaždina, zajedno sa svojom zamjenicom Sandrom Malenicom i pročelnicom Mirnom Kezele razgovarao je o suradnji s udrugama mladih te o obrazovanju i zapošljavanju mladih ljudi.

Predstavnici savjeta mladih i zborova studenata okupili su se u Varaždinu kako bi dogovorili razvoj platforme za informiranje, odnosno komuniciranje između različitih udruga koje okupljaju mlade ljude.

Boravak u Varaždinu je  prilika za razmjenu ideja i iskustava te upoznavanje s prošlošću nekada glavnog grada Hrvatske ali i mogućnostima koje moderan Varaždin pruža mladim ljudima.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video