Vijesti / Društvo

hvalevrijedna akcija

Novosadska Udruga vitezova osmjeha donirala Dječjem vrtiću 'Varaždin' sokove, slatkiše, materijale za rad...

Novosadska Udruga vitezova osmjeha donirala Dječjem vrtiću 'Varaždin' sokove, slatkiše, materijale za rad...
Grad Varaždin

Donacija Montessori igračaka stigla je u Varaždin zahvaljujući dr. sc. Darku Novoselu i mr.sc. Tatjani Novosel-Herceg.

Udruga vitezova osmjeha iz Novog Sada donirala je Dječjem vrtiću Varaždin igračke, vrijedan didaktički Montessori materijal za rad s djecom te sokove i slatkiše.

U petak je donaciju u Dječjem vrtiću Trakošćanska uručio socijalni pedagog Nebojša Nikolić, predsjednik udruge „Vitezovi osmeha“ u pratnji Silvane Pavlović, predsjednice Zajednice škola za obrazovanje djece sa smetnjama u razvoju Republike Srbije, koja kao ravnateljica OŠ Dragan Kovačević iz Beograda boravi u radnoj posjeti  Centru za obrazovanje Tomislav Špoljar.

Uručenju donacije prisustvovao je i gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok, a na donaciji se zahvalila ravnateljica vrtića Jasenka Husnjak poklonivši donatorima crteže, radove varaždinske djece koja zbog epidemioloških razloga nisu prisustvovala predaji igračaka.

Donacija Montessori igračaka stigla je u Varaždin zahvaljujući dr. sc. Darku Novoselu i mr.sc. Tatjani Novosel-Herceg koji su kao predstavnici vrlo poznatog i cijenjenog VaLMod programa sudjelovali na međunarodnoj online konferenciji „Logopedija u praksi – praksa u logopediji“ početkom travnja te su imali prilike iznijeti svoje iskustvo i razmišljanja vezana uz probleme čitanja i pisanja.

- Donacija je jedan vid humanitarnog djelovanja za dobrobit sve djece u Varaždinu i pokazuje kako se svijet može učiniti boljim kroz dobra djela i uz dobru volju ljudi. – riječi su predsjednika udruge Vitezovi osmeha Nebojše Nikolića koji ističe kako je donacija još jedan iskorak u višegodišnjoj suradnji s Darkom Novosel i Tatjanom Novosel-Herceg.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video