Vijesti / Društvo

IZBOR NAJMAME

NAJLJEPŠA MAMA HRVATSKE Dubravka Baneković iz Visokog je Miss Fashion

NAJLJEPŠA MAMA HRVATSKE Dubravka Baneković iz Visokog je Miss Fashion
Brzi mediji

Dubravka Baneković članica je Udruge Ozana iz Visokog i dugogodišnja grofica Lujza...

U Šibeniku je protekle nedjelje održan izbor najljepše mame Hrvatske za 2021. godinu u kojem su nastupile i tri kandidatkinje s područja varaždinske regije. Ovogodišnju titulu najljepših mama Hrvatske ponijele su Vedrana Halinčić Bakšić u kategoriji do 39 godina i Ljubica Bulić u Dijamant kategoriji. Ukupno je 19 finalistica prodefiliralo pozornicom HNK Šibenik a najljepše je izabrao šesteročlani žiri kojem je predsjedao šibenski gradonačelnik Željko Burić.

Zbog epidemioloških prilika finale je održano bez publike ali putem Facebooka, dok je na Youtube kanalu upriličen izravni prijenos.

Gledateljima su finalistice predstavile svoje vještine, nakon čega predstavnica varaždinske regije Dubravka Baneković, inače članica Udruge Ozana iz Visokog i dugogodišnja grofica Lujza, ponijela lentu Naj Fashion Mame, te tako jednu od 10 titula ljepote i stila ovoga donijela u Varaždinsku županiju.

- Neopisiv je doživljaj na ovome Izboru tim više što su sve kandidatkinje ujedno majke, supruge i poslovne žene pa je i njihov nastup na izboru drukčiji nego li je to inače uobičajeno. Tako svaka od natjecateljica osim fizičkog izgleda nastoji prikazati i druge osobine u kojima je uspješna i spretna kako bi dodatno istaknula svoju kvalitetu, što onda žiri vrednuje prilikom konačne ocjene – napominje najljepša modna mama Dubravka Baneković, čija je haljina privukla pozornost svih sudionika ovoga izbora.

- Mislim da je ovo vrijedno iskustvo potrebno i drugim mamama pa ga najtoplije preporučujem svim ženama kako bi pokazale da smo unatoč našim obavezama u obitelji i na poslu lijepe i vrijedne te kako zaslužujemo pažnju koja godi svakoj od nas – zaključila je najljepša modna mama ovogodišnjeg izbora održanog u Šibeniku.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!