JALŽABETSKIM KRAJEM Otvorena Vinogradska ulica u Jakopovcu

Nakon završetka radova od strane Županijske uprave za ceste, danas je otvorena Vinogradska ulica u Jakopovcu u Općini Jalžabet.
Na inicijativu lokalnog stanovništva obnovljen je gornji sloj županijske ceste u Jakopovcu. Cesta je dosad bila u vrlo lošem stanju, stoga je obnovljena u dužini od tristotinjak metara.

– Riječ je o projektu vrijednom oko 150 tisuća kuna i nije to od nekog povijesnog značaja za državu, no za žitelje ovoga kraja to mnogo znači – rekao je župan Čačić. U Kelemenu obnovljeno je oko 900 metara ceste za što je utrošeno oko 250 tisuća kuna, obje investicije financirane su u kompletnom iznosu od strane Županijske uprave za ceste.

Župan je naglasio kako je ukupno u 2017. godini u Općinu Jalžabet investirano 1.750.000,00 milijuna kuna i to je već respektabilan iznos u okviru relativno skromnog budžeta Županijske uprave za ceste.

Saborski zastupnik i predsjednik Općinskog vijeća Općine Jalžabet Josip Križanić pohvalio je suradnju s Varaždinskom županijom i županom Čačićem.

– Imamo puno projekata i jedna smo od najbrže rastućih općina, a siguran sam da ćemo i u realizaciji onoga što još moramo napraviti imati podršku Županije – rekao je Križanić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije