Vijesti / Društvo

JAVNO SAVJETOVANJE

Grad Varaždin provodi javno savjetovanje o upravljanju i korištenju športskih građevina

Grad Varaždin provodi javno savjetovanje o upravljanju i korištenju športskih građevina
Varaždinski.hr

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti zaključno do 29. kolovoza...

U razdoblju od 30. srpnja do 29. kolovoza 2021. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o izmjenama Odluke o načinu upravljanja i korištenja športskih građevina u vlasništvu Grada Varaždina. Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s Nacrtom Odluke o izmjenama Odluke o načinu upravljanja i korištenja športskih građevina u vlasništvu Grada Varaždina te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga. Svrha donošenje akta je uvrštenje Sportsko rekreacijskog centra 'Mirko Relac' Poljana Biškupečka u popis sportskih građevina u vlasništvu Grada Varaždina.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt Odluke nalaze se na web stranici Grada Varaždina pod rednim brojem 18.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 29. kolovoza 2021. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za sport i zdravstvenu zaštitu, Petra Preradovića 10, Varaždin, s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o načinu upravljanja i korištenja športskih građevina u vlasništvu Grada Varaždina“ ili na e-mail adresu: [email protected], također putem obrasca.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video