Vijesti / Društvo

Relacija Varaždin - Bukovec

PROBLEMI ZA UČENIKE Potjerani iz autobusa na varaždinskom kolodvoru zbog nedostatka mjesta

PROBLEMI ZA UČENIKE Potjerani iz autobusa na varaždinskom kolodvoru zbog nedostatka mjesta
Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell/Damir Spehar/Pixsell

Početak nastavne godine donio je i, sada već tradicionalne, probleme.

Pojedini učenici koji se voze na relaciji Varaždin – Veliki Bukovec prošli su tjedan bili potjerani iz autobusa jer u njemu nije bilo dovoljno mjesta, navodi Podravski.hr koji je tu informaciju doznao od svojih čitatelja.

Situacija se dogodila na varaždinskom Autobusnom kolodvoru, točnije na liniji koja kreće u 14:20 sati, a radi se o radničkom i školskom autobusu.

Anonimna čitateljica za Podravski je rekla kako se djeca voze radničkim autobusom te da to nikako ne odgovara radnicama koji svakog dana izazivaju svađe kao da su učenici krivi jer ne postoji školski autobus u to vrijeme.

Učenici u tim autobusima najčešće stoje, a radi se o vožnji dužoj od pola sata.

Sve je eskaliralo prošle srijede kad vozač autobusa nije pustio desetak učenika, a navodi da je u tom autobusu već i bilo previše putnika, odnosno više od dozvoljenog te je tako svaki dan.

Upit je poslan i AP Varaždin koji je nadležan za autobuse, a odgovor koji je Podravski dobio je više-manje očekivan.

Naglasili su da je početak školske godine i da na svakom početku događaju se takve situacije koje se rješavaju u hodu. Istaknuli su iz AP-a da će svi nedostaci na toj liniji biti otklonjeni te mole za razumijevanje, piše Podravski.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!