Vijesti / Društvo

plemenit cilj

FOTO Rotarijanci i 'Studio smijeha' zajedno u plemenitoj akciji

FOTO Rotarijanci i 'Studio smijeha' zajedno u plemenitoj akciji
Vlado Zagorec/Dejan Henčić

Prikupljena sredstva namijenjena su iskorjenjivanju dječje paralize.

Ove srijede, pred prepunom dvoranom Kina 'Gaj' u organizaciji Rotary Cluba Varaždin 1181, održan je dugoočekivani nastup stand-up četiri dame 'Studija smijeha' iz Zagreba, koje su svojim nezaboravnim nastupom zabavile brojnu varaždinsku publiku, željnu, nakon poduže pauze izazvane pandemijom, dobre zabave.

'Studio smijeha' nastupio u Kinu Gaj

- Zahvaljujemo od srca svima koji su svojim dolaskom i kupnjom ulaznice sudjelovali u humanitarnom djelovanju RC Varaždin 1181. Naime, prikupljena sredstava od ulaznica bit će usmjerena za borbu protiv dječje paralize #EndPolioNow, kao i druge humanitarne aktivnosti Kluba – poručio je Vanja Cupek, predsjednik RC Varaždin 1181.

Redom su nastupale, Marina Orsag (HR), Dragitza Raštegorac Grubišić (HR/PERU), Vlatka Mifka (HR) i Miranda Lončar (BiH), koje su u 90 minuta do suza nasmijale prisutnu publiku, ali i na taj način razbile predrasude da je stand up isključivo „muški posao'.

- Uz zahvalu izvođačima na dolasku i sjajnom druženju, veliko hvala i ravnateljici PUO Varaždin, gospođi Lani Vukalović, koja nam je, prepoznavši humanitarni karakter ove predstave, prepustila dvoranu Kina 'Gaj' na korištenje, bez naknade – zaključio je Cupek.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!