Vijesti / Društvo

advent u varaždinu

ADVENTSKI PANORAMSKI KOTAČ Nova atrakcija ovogodišnjeg Adventa u Varaždinu

ADVENTSKI PANORAMSKI KOTAČ Nova atrakcija ovogodišnjeg Adventa u Varaždinu
Varaždinski.hr

Postavlja se u Gajevoj ulici, a u funkciju ide od petka!

Osim jedinstvene i tople Kuće Djeda Mraza, uz Ledenu čaroliju s velikim klizalištem i ogromnim ledenim toboganom, zajedno s bogatom gastro ponudom te ponudom suvenira i poklona, a sve to na predivno, blagdanski uređenim i osvjetljenim ulicama i trgovima povijesne gradske jezgre, na Advent u Varaždinu stiže i nova atrakcija – panoramski kotač.

Adventski Varaždin je čaroban iz svakog ugla, a panoramski kotač omogućit će posjetiteljima da u pogledu na blagdanski uređen Varaždin uživaju i iz ptičje perspektive.

Panoramski kotač u Varaždin stiže iz najrenomiranije svjetske tvornice ovakvih naprava, talijanskog Lamborghinija s više od stotinu godina tradicije što je garancija najviše razine kvalitete, sigurnosti i udobnosti.

Adventski panoramski kotač bit će postavljen u Gajevoj ulici, a zahvaljujući čak 23 metra visine na koju se njegove gondole podižu, pogled na blagdanski uređen i osvjetljen Varaždin bit će zaista nezaboravan. Ovaj poseban užitak pogodan je za sve uzraste, a u svaku od 18 gondola kotača moći će se smjestiti četiri osobe.

Kotač se upravo postavlja, montira i osigurava i za prve vožnje bit će spreman već u petak.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video