Vijesti / Društvo

Općina Martijanec

U Martijancu radovi na uređenju komunalne infrastrukture

U Martijancu radovi na uređenju komunalne infrastrukture
Općina Martijanec

Također, u Martijancu se trenutno radi i na proširenju vodovodne mreže.

U općini Martijanec intenzivno se radi na uređenju komunalne infrastrukture. Ovih dana završen je projekt uređenja spojne ceste od Ulice Sv. Martina do Školske ulice u Martijancu. Asfaltiranjem ove ceste podignuta je razina komunalnih usluga i standarda poboljšanjem odvijanja prometa i sigurnosti. Vrijednost projekta iznosi 624.945,16 kn, od čega je iznos od 171.240,00 kuna sufinanciran od strane Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine. Ostatak iznosa je financiran iz proračuna Općine Martijanec.

Također, u Martijancu se trenutno radi i na proširenju vodovodne mreže. Općina Martijanec sklopila je ugovor s tvrtkom Varkom.d. kojim je ugovoreno produženje vodovodne mreže u Gornjem Martijancu – II i III Vrbanovečki odvojak. Ovim projektom obuhvaćena je izgradnja novog cjevovoda dužine 728 m. Vrijednost projekta je procijenjena na iznos od 174.905,67 kn.

Branimir Nađ, načelnik Martijanca, komentirao je radove u Općini.

- Završenjem projekta uređenja navedene spojne ceste u Martijancu i proširenjem vodovodne mreže, prije svega radimo na poboljšanju kvalitete života mještana Martijanca. Općina će kontinuirano raditi na pripremi i realizaciji projekata, jer je samo to način da naši sumještani imaju sigurno i kvalitetno životno okruženje - rekao je Nađ.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.