Vijesti / Društvo

Hrvatski sportski plesni savez

Mlade plesačice 'Takta' osvojile čak četiri godišnje nagrade za 2021.

Mlade plesačice 'Takta' osvojile čak četiri godišnje nagrade za 2021.
Plesni klub Takt

Nagrade je dodijelio Hrvatski sportski plesni savez.

U subotu, 22. siječnja 2022 godine. u Zagrebu u hotelu Academia  održana je svečanost dodjele godišnjih nagrada Hrvatskog sportskog plesnog saveza za 2021. godinu.

Sportaši Plesnog kluba Takt iz Varaždina nagrađeni su sa čak 4 godišnje nagrade za 2021. godinu.

Odlukom Komisije za izbor i dodjelu godišnjih nagrada HSPS-a za 2021. godinu:

1. Marta Majcen, PK Takt proglašena je najuspješnijom sportašicom mlađih dobnih kategorija

2. Dora Dumešić, PK Takt proglašena je dobitnicom nagrade ''Domagoj Nedug'' za najveću nadu sportskog plesa u ženskoj konkurenciji

3. Emili Šobak, PK Takt proglašena je dobitnicom nagrade ''Domagoj Nedug'' za najveću nadu sportskog plesa u ženskoj konkurenciji

4. Grupa Diamonds u sastavu Marta Majcen, Linda Šoštarek, Eni Kočet i Ema Žalac proglašena je najuspješnijom ženskom grupom mlađih dobnih kategorija

Marta Majcen, proglašena je najuspješnijom sportašicom mlađih dobnih kategorija temeljem visokog plasmana na godišnjoj rang ljestvici HSPS-a te osvojenog naslova državnog prvaka u latinsko-američkim plesovima u kategoriji mladeži te dva naslova državne viceprvakinje i to u standardnim plesovima te u kombinaciji 10 plesova.

Dora Dumešić i Emili Šobak proglašene su dobitnicama nagrade „Domagoj Nedug“ za najveću nadu sportskog plesa u ženskoj pojedinačnoj konkurenciji.

Hrvatski sportski plesni savez dodjeljuje do dvije nagrade godišnje u ovoj kategoriji za natjecatelje u dobi do 13 godina i obje su pristigle u Plesni klub Takt iz Varaždina.

Dora Dumešić aktualna je državna prvakinja u kategoriji mlađih osnovaca za 2021. godinu u latinsko-američkim plesovima te kombinaciji 10 plesova dok je Emili Šobak državna prvakinja u latinsko-američkim plesovima u kategoriji osnovaca.

Obje djevojke 2021. godnu završile su kao prvoplasirane na rang ljestvici HSPS-a u latinsko-američkim plesovima u svojim starosnim kategorijama.

Grupa Diamonds u sastavu Marta Majcen, Linda Šoštarek, Eni Kočet i Ema Žalac proglašena je najuspješnijom ženskom grupom mlađih dobnih kategorija koja se dodjeljuje natjecateljima u dobi do 16 godina.

Grupa Diamonds osvojila je naslov državnih prvakinja u standardnim plesovima u 2021. godini te naslov državnih viceprvakinja u latinsko-američkim plesovima u 2021. godini.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video