Vijesti / Društvo

POLICIJA IZVJESTILA

POZITIVAN PRIMJER Policija nagradila Miljenka iz Varaždina, u deset godina nije počinio ni jedan prometni prekršaj

POZITIVAN PRIMJER Policija nagradila Miljenka iz Varaždina, u deset godina nije počinio ni jedan prometni prekršaj
PU varaždinska

Prekršitelja je ipak bilo više...

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske su 21. siječnja godine od 8 do 14 sati na području Policijske uprave varaždinske proveli operativnu akciju Pojas i mobitel.

Tijekom provođenja akcije prioritetno su postupali na utvrđivanju prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa od strane vozača i svih putnika u vozilu (uključujući i stražnja sjedišta), zatim nepropisnog prijevoza djece vozilima i nepropisne uporabe mobitela od strane svih vozača (uključujući i bicikliste).

Za vrijeme provođenja akcije ukupno je utvrđeno 37 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa i to 35 prekršaj vozača, 2 prekršaja putnika na prednjem sjedalu, i 13 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela te 8 ostalih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U vrijeme akcije jedan uzorni vozač osobnog automobila, gospodin Miljenko Sraga iz Varaždina, koji prilikom nadzora nije zatečen u činjenu prometnih prekršaja te u posljednjih deset godina također nije evidentiran kao počinitelji prometnih prekršaja, darivan je od stane PU varaždinske prigodnim poklon paketom pribavljenim iz sredstava Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video