Vijesti / Društvo

motosusret

FOTOGALERIJA Motoristi zagospodarili Varaždinom, slijedi fešta na Aquacityju

FOTOGALERIJA Motoristi zagospodarili Varaždinom, slijedi fešta na Aquacityju
Varaždinski.hr

Navečer će atmosferu zapaliti Atomsko sklonište...

Na varaždinskom izletištu Aquacity uz jezero motičnjak u subotu 14. svibnja i službeno je otvoren motosusret na kojem se očekuje oko 500 motorista iz cijele Hrvatske, Slovenije te Austrije i Njemačke. Organizator susreta, na kojem se već od petka okupljaju zaljubljenici motocikala, je varaždinski klub Baroker koji se potrudio svojim prijateljima na motorima ponuditi mnoštvo zabave, osvježenja i popratnih događanja.

Motosusret u organizaciji Barokera na Aquacityu, 14.5.2022. motosusret

Saša Žganjer, predsjednik kluba Barokera zahvalio se na podršci svima koji su pomogli u organizaciji morosusreta: Potrudili smo se vratiti staru tradiciju motosusreta u Varaždinu poznatu po dobrim feštama i varaždinskim Barokerima. Vratili smo se na naš Aquacity, varaždinsko more. Prostor za održavanje ovakvih susreta je perfektan,  osigurali smo i kampiranje za one koji ostaju duže. Koncerti i organizacija su odlični i mislim da će ovo biti uspješan povratak tradicije motosusreta u Varaždinu. Zahvaljujem Gradu Varaždinu koji je prepoznao i podržao našu inicijativu te ostalim sponzorima koji su nam omogućili organizaciju susreta.

Miroslav Marković, zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina na otvaranju motosusreta pozdravio je goste i dao podršku organizatorima:

- Drago mi je da su Barokeri uspjeli organizirati jedan ovakav susret  jer treba udahnuti život Aquacityu i jednom ovakvom prostoru. Nakon dvije pandemijske godine danas je Varaždin ponovo bio pun događanja. U centru je danas bilo puno toga, a poslijepodne i navečer će se preseliti na Aquacity gdje se očekuje puno motorista. To nije samo motosusret, to je reklama za Varaždin i cijeli ovaj kraj. Nadam se da će se ova tradicija nastaviti, da ćemo oživjeti Aquacity. Ovo je jedan od dobrih primjera kako se to može uspješno napraviti. Barokeri će u Gradu Varaždinu i nadalje imati dobrog partnera u organizaciji takvih susreta.

Kulminacija susreta očekuje se večeras oko 10 sati kada će pred stranim i domaćim „bajkerima“ nastupiti „Atomsko sklonište“, jedan od najpoželjnijih i najradije viđenih sastava koji znaju kako oduševiti publiku na motosusretima.

Najnovije

Reci što misliš!