Vijesti / Društvo

SUSJEDSKA POSLA

REŽEKOVOM OPERIRA SERIJSKI BUŠITELJ GUMA 'Ovo traje godinama! Dosta je bilo, sam ću postaviti kameru!'

REŽEKOVOM OPERIRA SERIJSKI BUŠITELJ GUMA 'Ovo traje godinama! Dosta je bilo, sam ću postaviti kameru!'
Varazdinski.hr

Neki stanar-osvetnik, čini se, misli da na parkiralištu ne bi smio parkirati nitko drugi osim stanara.

Režekova ulica u Varaždinu postala je mjesto kojim, kako se čini, operira 'serijski bušitelj guma'. Već smo u nekoliko navrata pisali o takvim problemima naših sugrađana, a posljednji slučaj dogodio se krajem prošloga tjedna.

- Parkirao sam auto u Režekovoj ulici, bilo je to u četvrtak predvečer. Iduće večeri dočekala me probušena guma na automobilu. Nazvao sam policiju, tek toliko da ostane službeno zabilježeno - iznio nam je Varaždinac G.H. što mu se dogodilo. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kaže da ovo nije izolirani slučaj.

- Prolazim ovdje godinama, često vidim probušene gume. I drugi ljudi su imali probleme. Dok je policija radila zapisnik, jedan stanar nam se požalio da su i njemu već dvaput probušili gume. Jedna žena je rekla da je isto ovih dana našla svoj auto s probušenom gumom. Tu već dulje vrijeme stoji kombi sa svim probušenim gumama. A kad sam skidao kotač, jedan čovjek se zaustavio i rekao: 'Već osam godina ga čekam!'  - nabraja G.H. sve slučajeve za koje je čuo u to kratko vrijeme.

Mjesto na kojem netko buši gume na automobilima javno je parkiralište, ali nalazi se odmah pored tamošnjih zgrada. A mjesta nikad dovoljno. Čini se da je bi mogla biti riječ o tome da netko ta parkirna mjesta svojata pa kažnjava one koji tamo 'ne pripadaju'. I neki od stanara, po svemu sudeći, imaju razumijevanja za onoga tko ljudima buši gume.

- Jedna gospođa mi je rekla: 'Tu vam znaju često bušiti gume, predlažem da se tu više ne parkirate. To je od stanara.' - kaže G.H.

Naš sugovornik kaže da je nemoćan i da je očigledno jedini način da se to zaustavi postavljanje kamera. Kaže da će, ako treba, to napraviti sam, o svojem trošku. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.