Vijesti / Društvo

NASTUP U SAMOBORU

Odlični rezultati plesača iz Plesnog kluba 'Plan B': 'Uvijek radimo na tome da budemo drugačiji i zanimljivi'

Odlični rezultati plesača iz Plesnog kluba 'Plan B': 'Uvijek radimo na tome da budemo drugačiji i zanimljivi'
Plesni klub Plan B

Posebno oduševljenje kod djece izazvao je susret s plesačicom Larisom Lipovac Navojec.

Ove subote, 21. svibnja, plesači Plesnog kluba 'PLAN B' nastupili su na plesnom natjecanju 'Samo ples Dance Challenge' u organizaciji Plesnog kluba Point iz Samobora. Natjecanje je specifično po tome što se natječu samo grupe i formacije, svi imaju konkurenciju, a medalje i pehar dobivaju samo najuspješniji odnosno samo osvojena prva tri mjesta u pojedinoj disciplini, dok ostali dobivaju zahvalnice.

Varaždinski plesači izborili su sjajna mjesta u disciplinama contemporary/modern, open i jazz te u uzrastima djece i kadeta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najmlađi su osvojili drugo, treće i četvrto mjesto, dok su stariji plesači osvojili drugo i četvrto. Koreografije su osmislile trenerice Ramona Kramarić i Mia Vidaković.

- Konkurencija je bila doista jaka, uložen je veliki trud i dali smo sve od sebe da ostvarimo što bolji plasman! Sve su to čari natjecanja. Bitno da su djeca u tome uživala! - ponosno je komentirala trenerica Ramona te dodala: - Uvijek radimo na tome da budemo drugačiji i zanimljivi. Otplesali smo grupnu koreografiju s obručima koju je osmislila trenerica ritmičke gimnastike Mia Vidaković. Do sada to nismo nigdje vidjeli na natjecanjima! Pred nama je još mnogo rada s rekvizitima općenito, ali svakako ćemo obruč još brusiti do savršenstva!

Najveće oduševljenje kod djece je izazvao susret s plesačicom Larisom Lipovac Navojec, popularnom sutkinjom iz televizijskog showa 'Ples sa zvijezdama', što je rezultiralo zajedničkim fotografiranjem za uspomenu.

 

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video