Vijesti / Društvo

I. osnovna škola varaždin

U Prvoj osnovnoj školi odvalio se dio stropa

U Prvoj osnovnoj školi odvalio se dio stropa
Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell/Foto čitatelja

Nema ozlijeđenih učenika.

Prema informacijama roditelja učenica i učenika koji pohađaju Prvu osnovnu školu, danas je u toj varaždinskoj školi otpao dio stropa (žbuke) na jednog učenika. Potvrdili su nam to i iz Prve osnovne škole Varaždin. 

Vezana vijest:

očitovanje Grad Varaždin o padu žbuke u I. osnovnoj školi: 'Redovnim pregledom nisu utvrđena nikakva oštećenja ili pojava vlage'

Na stubištu, u novom dijelu, koje vodi od prvog do drugog kata otpao je dio stropa. Nitko nije ozlijeđen. Nesreća se dogodila oko 13:15 sati, za vrijeme velikog odmora, navode iz Prve osnovne škole.

Prema informacijama očevidaca, opalo je žbuke oko 2 do 3 metra kvadratna. Dijete na koje je žbuka pala nije ozlijeđeno. Zasad nisu obaviještene ni žurne službe poput hitne pomoći i policije. 

Kako doznajemo, pad dijela stropa izazvao je veliku buku. 

- Dječak se spuštao dolje, komadić mu je pao na glavu. Roditelj je došao po njega i nije ozlijeđen. Uplašio se kao i svi mi. Radovi će početi već danas, a sutra će se nastava normalno održati jer osmi razredi idu na maturalac pa se oslobodio dio učionica - kazali su nam iz Prve osnovne škole. 

 

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video