Vijesti / Društvo

rtl show

Štefica Sever i još 19 kandidata Života na vagi borit će se za nagradu od 150.000 kuna

Štefica Sever i još 19 kandidata Života na vagi borit će se za nagradu od 150.000 kuna
RTL

Šesta sezona showa 'Život na vagi' počinje s prikazivanjem u ponedjeljak, 26. rujna u 21.15 sati na RTL-u, a osim prilike za bolji, zdraviji i ispunjeniji život, natjecatelji mogu osvojiti i vrijednu novčanu nagradu od 150 tisuća kuna.

Nova sezona jedinog realityja u Hrvatskoj koja uistinu mijenja živote pokazat će koliko su novi natjecatelji bili spremni promijeniti svoje navike i razmišljanja do korijena, i to u ekstremnim uvjetima predivnog, ali hladnog Gorskog kotara, gdje se vremenski uvjeti mijenjaju iz sata u sat. 

Vezana vijest:

Štefica Sever život na vagi Štefica Sever iz Varaždina natjecat će se u 'Životu na vagi', teška je 156 kilograma

„Budimo se uz pijetla i piljenje drva ranom zorom, a navečer se grijemo uz kamin i čašicu domaće rakije“, otkriva trenerica Maja Ćustić dok trener Edo Mehmedović priznaje da nerijetko nakon snimanja ode brzo na spavanje.

„Nova će sezona biti puna iznenađenja - samo mi i nepregledno prostranstvo šuma i divljine. Volimo Gorski kotar, iako je ponekad surov, uvijek je predivan i našem srcu mio. Ta će kućica usred šume u našim srcima ostati zauvijek utisnuta kao posebna uspomena na dane kad su kandidati 'Života na vagi' došli potražiti baš ovdje svoje bolje sutra.“

Snimanje je počelo prije tri mjeseca u mjestu Gerovo, kulisi na osami, savršenoj za povezivanje sa samim sobom i najvažnijim odlukama koje su natjecatelji donijeli, spremni da iza sebe ostave sve loše navike i razriješe jednom zauvijek sve strahove i probleme koji su ih i doveli u 'Život na vagi'.

„Osjećam veliko uzbuđenje zbog naše nove avanture. Početak nam nije bio lak, ali kad smo se svi bolje upoznali, jako smo se povezali. Za ovaj je show poznato da suza nikad ne nedostaje i najteži je zadatak pobijediti samog sebe“, otkrio je Edo, a Maja dodala kako su i ovu sezonu kandidati pokazali svoju borbenost, upornost i čvrstu volju da promijene sebe i učine ponosnima svoje bližnje koji im na tom putu najviše nedostaju.

„Ova radikalna promjena života je vrlo teška i emotivno izazovna“, kaže Maja, a Edo zaključuje: „Uz puno truda, podrške i vjere u sebe - čuda se događaju.“

A kao i svaku prijašnju sezonu, i natjecatelji šeste sezone odradili su više od 260 treninga, zahvaljujući predivnim lokacijama svaki su dan šetali oko 25.000 koraka, vježbali su dva do tri puta dnevno, prihvatili svoje nove jelovnike, pili vitamine i radili sve kako bi dvije i pol tone koliko zajedno teže - za njih postala samo vrijedna životna lekcija i daleka prošlost!

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.