Vijesti / Društvo

kulinarski show

VEČERA ZA 5 Katarina u tjednu sjeverne Hrvatske iznenadila goste modernom kuhinjom

VEČERA ZA 5 Katarina u tjednu sjeverne Hrvatske iznenadila goste modernom kuhinjom
RTL

Odlične ocjene za početak Večere za 5 u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji.

Kulinarsku avanturu u 'Večeri za 5 na selu' u tjednu Sjeverne Hrvatske započela je Katarina, koja je za goste pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Brežni zmotanec, glavnog jela Zrihtani faloček te deserta Mehki vanjkuš.

Vezana vijest:

Kulinarski show Večera za 5 stiže na sjever: Troje kandidata su iz Varaždinske županije, upoznajte ih

Domaćica je dobro raspoložena dočekala goste te ih ponudila međimurskim rakijama što ih je sve oduševilo.

Nakon zdravice odmah su počeli s predjelom – Katarina im je servirala poznato međimursko meso s tiblice punjeno sirom i vrhnjem, ali na malo moderniji način. Slobodan je bio zadovoljan predjelom, dok je Mirjana imala komentar.

- Bilo bi mi draže da se prezentira gastronomija međimurskog kraja kakva je, ali i ovo je bilo lijepo prezentirano - kazala je Mirjana.

- I prednost i nedostatak je kuhati prvi. Prvo nisam bila oduševljena jer sam prva i mislila sam kako neću to znati, ali sada mi je super, prvi dan riješim se i imam mira - zaključila je Katarina.

Za glavno jelo domaćica je poslužila jelo Zrihatni faloček koji se sastojao od bifteka i puretine što je goste zbunilo.

- Ne znam, ja bih servirala samo jedno meso - rekla je Mirjana dok je Antonija bila još iskrenija.

- Biftek se ne kvari još jednim mesom.

Ni Slobodan nije bio zadovoljan, ali on je imao što reći samo o bifteku.

- Pitala nas je sve kako želimo da su bifteki pečeni. Ja sam rekao da volim 'medium rare', ali napravila mi je 'rare'. Pojeo sam, ali to nije biftek koji bi si ja naručio. Bio mi je prepečen - pomalo razočarano je rekao Slobodan koji više nije znao kakva biftek voli.

Katarina je priredila i iznenađenje za svoje goste te dovela tamburaše, a onda je uslijedilo i ocjenjivanje. Marina je dala desetku jer joj je sve bilo odlično kao i Antonija. Mirjana je Katarini dala devet uz komentar da se nadala tradicionalnoj večeri međimurskog kraja, a toliko je dobila i od Slobodana.

- Dao sam devet samo zato jer je biftek trebao biti medium rare, ali nije bio - zaključio je Slobodan. Katarina je dobila ukupno 38 bodova. Večera za 5 u utorak stiže u Varaždin. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video