Vijesti / Društvo

ples

Sportaši Plesnog kluba Takt iz Varaždina među najboljima u Hrvatskoj

Sportaši Plesnog kluba Takt iz Varaždina među najboljima u Hrvatskoj

Čestitke!

Hrvatski sportski plesni savez održao je svečanost dodjele nagrada najuspješnijim sportašima u 2022. godini. Svečana dodjela je održana u subotu, 21. siječnja, u hotelu Academia.

Čak petero sportaša članova Plesnog klub Takt iz Varaždina nalazi se među nagrađenim sportašima za vrhunske rezultate tijekom 2022. godine.

Marta Majcen, drugu godinu za redom, proglašena je najuspješnijom sportašicom mlađih dobnih kategorija (do 16 godina) u Republici Hrvatskoj. Marta Majcen aktualna je državna prvakinja u standardnim plesovima i kombinaciji 10 plesova za 2022. godinu u kategoriji mladeži. Na svjetskoj rang ljestvici u kategoriji starije mladeži nakon održanog prvog međunarodnog natjecanja za solo kategorije pod okriljem WDSF-a (Svjetske međunarodne sportsko-plesne federacije) trenutno se nalazi na visokom 2. mjestu svjetske rang ljestvice.

Sportski plesni parovi Matej Bolšec i Karolina Bogović te Ivan Pilinger i Anja Strelec proglašeni su najvećim nadama sportskog plesa te im je uručena nagrada „Domagoj Nedug“ (dodjeljuje se najboljim i perspektivnim sportašima do 13 godina).

Matej Bolšec i Karolina Bogović, aktualni su reprezentativci Republike Hrvatske u kategoriji mlađe mladeži (12 i 13 godina) u standardnim i latinskoameričkim plesovima, brončani sa državnog prvenstva u latinsko-američkim plesovima te trenutno drže 2. mjesto na nacionalnoj rang ljestvici u kategoriji mlađe mladeži.

Ivan Pilinger i Anja Strelec, državni su viceprvaci za 2022. godinu u standardnim, latinsko-američkim i kombinaciji 10 plesova u kategoriji osnovaca (10 i 11 godina) 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video