Vijesti / Društvo

Općina Cestica

Završeno 21. tradicionalno malonogometno prvenstvo Općine Cestica

Završeno 21. tradicionalno malonogometno prvenstvo Općine Cestica
Općina Cestica

Domaćin i organizator turnira ove godine je bio NK Bratstvo iz Virje Otoka.

Pod pokroviteljstvom Općine Cestica u školsko sportskoj dvorani OŠ Cestica završilo je zimsko malonogometno prvenstvo Općine Cestica 2023.

Domaćin i organizator turnira ove godine je bio NK Bratstvo iz Virje Otoka.

Ovogodišnje prvenstvo održano je u kategoriji seniora i veterana, a prve utakmice odigrane su u subotu, 7. siječnja 2023. godine.

Kroz četiri vikenda odigrane su i brojne revijalne utakmice, a posljednjeg dana prvenstva, u subotu, 28. siječnja 2023. godine odigrane su utakmice završnog dijela prvenstva.

U kategoriji veterana pehar za osvojeno četvrto mjesto pripao je sekciji  Vrtovi/Kolarovec/Jarki, treće mjesto osvojio je MNK Lovrečan, drugo mjesto pripalo je ekipi NK Bratstvu, a pehar za prvo mjesto osvojila je ekipa NK Vratno iz Gornjeg Vratna.

U seniorskoj konkurenciji pehar za četvrto mjesto pripao je ekipi MNK Kolarovec, treći su bili nogometaši Poleta 2, drugo mjesto pripalo je sastavu Polet 1, a prvo mjesto je osvojila ekipa Bratstvo 1.

Priznanje za najboljeg strijelca prvenstva primio je Filip Borak dok je priznanje za najboljeg golmana primio Valentino Vočanec.

Uz Damira Velečića, predsjednika NK Bratstvo Otok Virje, ovogodišnjeg domaćina Prvenstva, u podjeli pehara i priznanja sudjelovali su, Neven Furjan, predsjednik Povjerenstva za sport općine Cestica i načelnik Mirko Korotaj, a nakon podjele snimljena je i zajednička fotografija finalista i dobitnika priznanja i pehara.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video