Vijesti / Društvo

općina petrijanec

DVD Petrijanec održao 112. redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine

DVD Petrijanec održao 112. redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine
Općina Petrijanec

Ivan Sambolec proglašen je počasnim zapovjednikom Dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrijanec.

U subotu, 4. veljače 2023. Dobrovoljno vatrogasno društvo Petrijanec održalo je 112. redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine. Nakon uvodnog pozdrava predsjednika Darjana Lukačeka, izabrano je radno voditeljstvo te donesen dnevni red. Andrijana Kolarić, tajnica društva, podnijela je izvješće o radu a zapovjednik Valentino Jovan izvješće zapovjedništva. Blagajnik David Bačan podnio je izvješće o financijsko materijalnom poslovanju a Antun Bačan izvješće verifikacijskog povjerenstva. U 2022. godini DVD je izašao na deset intervencija od čega dva požara dimnjaka te osam požara otvorenog prostora. Iz plana rada i financijskog plana valja istaknuti nabavku novog navalnog vozila, koja je u postupku te se realizacija očekuje krajem ove godine.
Nakon što su sva izvješća i planovi jednoglasno usvojeni od strane članova Skupštine, dodijeljena su priznanja i odlikovanja pa je tako Filip Golub primio brončanu vatrogasnu plamenicu, Stjepan Golub spomenicu vatrogasni veteran, Dražen Horbec spomenicu za 30 godina aktivnosti u vatrogasnoj organizaciji, Ivan Kostanjevac spomenicu za 40 godina aktivnosti u vatrogasnoj organizaciji a Stjepan Mihalina spomenicu za 50 godina aktivnosti.

Odlukom Skupštine, Ivan Sambolec proglašen je počasnim zapovjednikom Dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrijanec.

Uz vatrogasce iz susjednih općina, županija te Republike Slovenije sjednici su prisustvovali i načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec, općinska vijećnica Ines Krobot, predsjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Nedjeljko Vukalović te predsjednica Vatrogasne zajednice općine Petrijanec Nataša Šincek.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video