Vijesti / Društvo

komedija

Stand-up show 'Made in Bosnia' 8. veljače u kinu Gaj

Stand-up show 'Made in Bosnia' 8. veljače u kinu Gaj
Facebook: Stand up comedy Made in Bosnia

Bosanci dolaze u Hrvatsku! Ovaj put bez miješalica za beton.

Stand up komičari Hazim Mujčinović i Filip Andronik, koji nastupaju u sklopu showa „Stand up comedy Made in Bosnia“, ponovno su tu.

U srijedu, 8. veljače, u 20 sati nastupaju u varaždinskom kinu Gaj. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.

- Nakon što se raspao cijeli svijet u protekle tri godine, a sa njima i ovaj komičarski duo, vrijeme je da se krenemo vraćati u normalu unatrag - prvo od sastavljanja Hazima i Filipa, onda vraćanjem cijena goriva na stare, ponovno povećanje pakovanja keksa i tako redom svega što je propalo unatrag koliko nas nije bilo!

A za slučaj da mislite da svijet nepovratno ide u propast, nema veze, idemo u propast zajedno.

Njihov show je svojevremeno okarakteriziran kao najpopularniji cjelovečernji stand up show Bosanaca o Bosancima, više stotina puta je izvođen u klubovima a i u zemljama regije te inozemstva. Nema gdje nisu nastupali, koje fore izvaljivali i ako vam je neko pričao da je bio na super smiješnom nastupu, velike su šanse da je bio upravo na "Stand up comedy in Bosnia". A ako ste vi razmišljali "kako to da ovi ostali nastupi nisu smiješni kao taj o kojem su mi govorili" - e, to je zato što niste gledali i slušali Hazima i Filipa.

Ako vas je oduvijek vas zanimalo da li Bosanci mogu napisati "Ne parkiraj" na vrata garaže, a da im sva slova stanu, ili pak zašto u avionima skaču sa sjedišta pri slijetanju kao da se voze autobusom pa ne žele da im promakne stanica, onda je ovaj show prava stvar za vas.

Bosanci dolaze u Hrvatsku! Ovaj put bez miješalica za beton.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video