Vijesti / Društvo

općina jalžabet

Općina Jalžabet organizira akciju čišćenja okoliša: 'Molimo sve sudionike da ponesu rukavice i dobru volju'

Općina Jalžabet organizira akciju čišćenja okoliša: 'Molimo sve sudionike da ponesu rukavice i dobru volju'
Damir Špehar/Pixsell (Ilustracija)

Akcija će se provoditi u svim naseljima, stoga će sudionici biti raspoređeni u tri grupe.

Općina Jalžabet ponovno organizira akciju čišćenja okoliša koja će se održati 18.03.2023. godine. Načelnik općine Jalžabet, Rajko Solar, poziva sve stanovnike općine da nam se pridruže i odazovu ovoj važnoj akciji čišćenja za dobrobit zajednice i okoliša.

- Slobodno povedite i svoje mlađe ukućane koji su također dobrodošli - poručuju organizatori.

Akcija će se provoditi u svim naseljima, stoga će sudionici biti raspoređeni u tri grupe. Za mještane Novakovaca, Jalžabeta i Imbriovca okupljanje je predviđeno u 8.30h kod Doma kulture Jalžabet. Istovremeno, mještani Leštakovca i Kelemena okupljaju se kod društvenog doma Kelemen, dok se mještani Kaštelanca i Jakopovca okupljaju kod igrališta u Kaštelancu.

- Molimo sve sudionike da ponesu rukavice i dobru volju.

Detaljne informacije o akciji sudionici će dobiti u vrijeme okupljanja. Ručak za sve sudionike bit će organiziran u Domu kulture Jalžabet u 13.30h.

- Pokažimo koliko nam je stalo do našeg okoliša i učinimo ga još ljepšim mjestom za život. Svoj dolazak možete potvrditi klikom na "Dolazim" na događaju u objavi. Hvala vam.

Ova akcija provodi se u suradnji s Inovativnim centrom Jalžabet d.o.o., GKP-PREKOM d.o.o. i udrugama s područja Općine Jalžabet.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video