Vijesti / Društvo

Gradska tržnica

Najveći sajam rabljene dječje robe održat će se 18. ožujka na varaždinskom placu

Najveći sajam rabljene dječje robe održat će se 18. ožujka na varaždinskom placu
Victora Solovieva

Ostalo je još tridesetak slobodnih klupa.

Na varaždinskome placu će se u subotu, 18. ožujka održati proljetni Dječji plac - sajam rabljene dječje odjeće, obuće, igračaka i druge opreme. Sajam se organizira na natkrivenom djelu tržnice, od 16 do 20 sati. Ostalo je još tridesetak klupa, pa organizatori javljaju kako svi koji misle, neka požure se prijavom. 

Iskoristite priliku i nabavite povoljno sve što treba vašim mališanima, a ako kod kuće imate viška garderobe koju su vaši klinci prerasli, prijavite se i napravite mjesta u svojim ormarima. Svoje ime i prezime, adresu i telefonski broj potrebno je poslati na [email protected]. Povratno ćete primiti sve potrebne informacije o tijeku sajma i osnovnim pravilima. Cijena kotizacije za prodavače po klupi je 3 eura.

Ovaj sajam je mnogima prigoda za riješiti se suvišne dječje garderobe i pritom bar simbolično podebljati kućni budžet. A za sve roditelje sajam je idealno mjesto gdje se mogu pronaći majice, hlače, jakne, tenisice, haljinice, bicikl ili role, pokoju dobru igračku i još mnogo toga. Za malo kuna, vrećica je začas puna, a klinci opremljeni od glave do pete.

Kupce očekuje 100 prodavača iz pet županija. 

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.