Vijesti / Društvo

IZVRSNOST

Općina Sračinec nagradila uspješne mlade ljude iz svoje sredine

Općina Sračinec nagradila uspješne mlade ljude iz svoje sredine
Općina Sračinec

Nagrađeni su gimnastičari Dino Liber, Saša Juranko, Jakov Čorčoković, Jakov Možanić i Erik Kovačić, plesačica Emili Šobak i kuhar Marin Sambolek.

Jučer je u zgradi Općine Sračinec održano svečano primanje, na kojem su načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec i predsjednik Općinskog vijeća Krunoslav Lukačić uručili nagrade uspješnim mladim ljudima s područja općine Sračinec. Uručene su im prigodne knjige i novčane nagrade.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što smo vas danas okupili da zajedno proslavimo vaše uspjehe. Općina Sračinec ponosna je na vas i na sve ostale mlade ljude koji svojim posebnim zalaganjem ostvaruju ovako visoke rezultate. Imamo ovdje mladu sportašicu, sportaše gimnastičare te našeg trofejnog kuhara Marina Samboleka, koji nastavlja tradiciju vrhunskih kuhara iz Sračinca - rekao je načelnik Božidar Novoselec.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sredinom prošlog mjeseca u dvorani Sokolskog doma u Osijeku održano je Državno prvenstvo u gimnastici za dječake i djevojčice osnovnih škola. Ukupni je nastupilo 33 ekipe (19 ženskih i 14 muških), što je rekordan broj. Učenici Osnovne škole Sračinec osvojili su izvrsno šesto mjesto, školu su predstavljali: Dino Liber, Saša Juranko, Jakov Čorčoković, Jakov Možanić i Erik Kovačić, učenici petog, šestog i sedmog razreda. Valja naglasiti i rezultat Erika Kovačića koji je ostvario najveći broj bodova pojedinačno na cijelom natjecanju. Gimnastičare vodi trener Damir Fotak, koji je svojim entuzijazmom i trudom zaslužan za ovakve rezultate.

- Znam iz vlastitog primjera oca dvaju sinova koji se bave sportom, koliko vremena, truda i organizacije je potrebno da bi se ostvarili ovako dobri rezultati. Čestitam vam svima i vjerujem da će i ovo naše priznanje za vaš rad biti dodatni poticaj za još više truda i bolje rezultate - naglasio je Krunoslav Lukačić, predsjednik Općinskog vijeća Općine Sračinec.

Uz gimnastičare nagrađena je Emili Šobak, učenica sedmog razreda OŠ Sračinec, koja je na državnom natjecanju u plesu osvojila treće i drugo mjesto, te trenutni državni prvak i viceprvak Europe, majstor kuhar Marin Sambolek.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video