Vijesti / Društvo

Srednja škola Novi Marof

Učenici Srednje škole Novi Marof nižu izvrsne rezultate na županijskim natjecanjima

Učenici Srednje škole Novi Marof nižu izvrsne rezultate na županijskim natjecanjima
Grad Novi Marof

Novomarofski srednjoškolci iskazali su se u geografiji, vizualnim umjetnostima, sportu...

Odlični rezultati učenika Srednje škole Novi Marof na županijskim natjecanjima ne prolaze nezapaženo, a neki od učenika su izborili i plasman na državna natjecanja.

Na županijskom natjecanju iz geografije sudjelovalo je šest učenika Srednje škole Novi Marof. Prvo mjesto u kategoriji drugih razreda gimnazije osvojio je Sanjin Milevčić, dok je u kategoriji strukovnih škola Matej Koren osvojio drugo mjesto. Obojica su predložena za državno natjecanje, a mentor učenicima je profesor Dominik Benjak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na izložbi učenika srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna Varaždinske županije – LIK 2023. inspirirana temom „Ples“, učenica Monika Ključarić osvojila je treće mjesto te je predložena za državno natjecanje, a u ovom uspjehu pomogla joj je mentorica Barbara Frntić.

Školski sportski savez Varaždinske županije organizirao je županijsko ekipno natjecanje u badmintonu, a u konkurenciji šest srednjih škola, Srednja škola Novi Marof zauzela je treće mjesto. Za školu su nastupale učenice Jasmina Klopotan, Gabrijela Štriga, Ivana Žuti i Martina Žugec.

Ravnatelj Srednje škole Novi Marof Nikola Žganec napomenuo je kako su svi uspjesi usko povezani s jako dobrim radom i međusobnom suradnjom profesora i učenika.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.