Vijesti / Društvo

cinestar varaždin

U varaždinski Cinestar dolazi animirani film 'Ups 2!: Avantura se nastavlja...'

U varaždinski Cinestar dolazi animirani film 'Ups 2!: Avantura se nastavlja...'
Cinestar

Nastavak zabavne animirane avanture Ups! Noa je otišao.

Portal Varaždinski u suradnji sa CineStarom Varaždin dijeli 1x2 ulaznice za film 'Ups 2!: Avantura se nastavlja...'. Ulaznice poklanjamo tako da osobu s kojom želite u kino označite ispod naše objave na Facebooku.

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti u CineStaru Varaždin isključivo od ponedjeljka do četvrtka. Ulaznice možete iskoristiti do 5. travnja 2023. godine.

O filmu:

Nastavak zabavne animirane avanture Ups! Noa je otišao. Naši poznati mali junaci jure kroz avanturu koja zaustavlja dah, ispunjenu opasnim jurnjavama i zabavnim trenucima koji izazivaju smijeh.

Bližio se kraj svijeta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. U Noinu arku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Noina arka pluta otvorenim morem. Nakon tjedana nema zemlje na vidiku, zalihe hrane su pri kraju, a krhki mir između mesojeda i biljojeda mogao bi se narušiti svake sekunde.

Nakon niza nesretnih događaja Finny se budi u neobičnoj koloniji ispunjenoj čudnim stvorenjima koja žive u harmoniji - pod prijetnjom vulkana! U utrci s vremenom, plimom i zastrašujućim potresima, on mora spasiti svoje prijatelje, obitelji i cijelu koloniju od potpunog uništenja.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video