Vijesti / Društvo

OPĆINA VINICA

Srednja škola 'Arboretum Opeka' Marčan u Nizozemskoj

Srednja škola 'Arboretum Opeka' Marčan u Nizozemskoj
Općina Vinica

Projektom su planirani posjeti nizu škola u Nizozemskoj...

Načelnik dr.sc. Branimir Štimec, prof. u sklopu projekta Uspostave Regionalnog centra kompetentnosti iz poljoprivrede je na studijskom posjetu Nizozemskoj.

Projektom su planirani posjeti Srednjoj Strukovnoj školi Terra MBO/VET Groningen, Suikerlaan Groningen, Royal Flora Holland Eelde, Škola Eelde, Haren Hortus Botanicus, Kloosterhuis, posjeta uzgajivačima tulipana u polderu VaVitulip, Giethoorn, De Cruydthoeck te Keukenhof.

„Srednja škola „Arboretum Opeka“ Marčan najveći je promotor Općine Vinica te se svaki dan ponosim da naša mala općina postaje prozor u cijeli svijet. Izuzetno sam zadovoljan što sam bio učenik Srednje škole „Arboretum Opeka“ Marčan koja danas ne samo da je poznata u cijeloj našoj regiji, već razvija suradnju po cijelom svijetu. Svi koji upišu našu školu imat će jednu od najboljih edukacija te će raditi na novoj i modernoj opremi. Svoje vještine stjecat će preko programa škole, ali i diljem svijeta. Suradnja sa ravnateljem Brkićem je na zavidnom nivou te Općina Vinica i srednja škola dišu kao jedan.“, izjavio je načelnik Općine Vinica dr.sc. Branimir Štimec,prof.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video