Vijesti / Društvo

restorani brze hrane

McDonald's otvara dva nova restorana na autoputu Varaždin - Zagreb

McDonald's otvara dva nova restorana na autoputu Varaždin - Zagreb
Varaždinski.hr/Pixsell

Otvorit će se do kraja godine.

McDonald's otvara nove restorane nadomak Varaždina, poručio je to direktor McDonald'sa u Hrvatskoj Pavel Pavliček.

Nakon što su prostorije onog varaždinskog u Vrazovoj ulici preuređene krajem 2021. godine, sada će Varaždinci moći jesti i na autoputu prema Zagrebu (i obratno). Čak dva restorana su u izgradnji i bit će gotovi do kraja godine. 

- U narednih šest mjeseci, kad budete izlazili iz Zagreba, bit će vrlo male šanse da ne prođete pokraj nekog McDonald'sa. Jedan koji trenutačno imamo je na autoputu u Vukovoj Gorici, u smjeru od mora prema Zagrebu, drugi u Ježevu prema Slavonskom Brodu i Osijeku. Ove godine pak otvaramo i jedan na odmorištu Desinec, na putu iz - Zagreba prema Rijeci ili Karlovcu – i već je u izgradnji. Dva će biti u oba smjera na autocesti prema Varaždinu, a jedan iz pravca Osijeka prema Zagrebu. Godinama smo to planirali – kazao je Pavliček za Večernji.

- Zasad možemo izvijestiti kako u ovoj godini planiramo otvorenje restorana u okviru Petrolovih benzinskih postaja na odmorištima Sesvete istok i Sesvete zapad - poručili su nam kratko iz McDonald'sa naglasivši da će više detalja objaviti u narednim tjednima. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.